Totalul afișărilor de pagină

21 oct. 2019

Puterea extraordinara a cristalelor in Atlantida: de la vindecare pana la comunicarea cu civilizatiile extraterestre...

S-au scris mii de carti despre Atlantida. Numai cateva dintre ele mentioneaza cristalele. Profetul Edgar Cayce le-a amintit de mai multe ori in comunicarile facute in stare de transa. Taylor Caldwell, in cartea sa “Povestea Atlantidei”, la varsta de 12 ani a scris despre folosirea cristalelor pentru intinerire, pentru mentinerea in viata timp de sute de ani. Ruth Montgomery vorbeste in “Lumea care a fost” despre folosirea cristalelor in Atlantida si Lemuria.
Se pare ca Atlantida a fost o civilizatie de o putere si o splendoare incredibila, datorate stiintei cristalelor. Masinile erau puse in functiune de catre puterea mintii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solara intr-o forma de electricitate. Retele mari erau destinate captarii si folosirii campului energetic al Pamantului. Toate functionau pe baza de cristale.
Prin folosirea gandirii controlate la dirijarea modificarilor chimice ale materiei, cristale uriase erau obtinute in forme exacte. Chiar aspectul molecular era modificat pentru a modela si dirija energia in forme exacte. Sunetul si lumina erau trasate in frecvente precise, nu numai fizice, dar si mentale. Acestea erau trimise prin cristalele menite sa actioneze nave aeriene, marine si submarine. Descoperirea folosirii cristalelor pentru controlarea incredibilei reactii energetice dintre materie si antimaterie a dat nastere zborului spatial. Cand aceasta actionare a fost legata de capacitatea cristalului de a ajuta mentalul in calatoria interdimensionala, s-a putut proiecta nava spatiala interstelara si s-a putut astfel zbura spre stele.
Atlantii stapaneau complexitatea tuturor razelor si subrazelor de culoare si sunet. Au facut diagramele traiectelor neurologice ale corpului omenesc. Ei cunosteau toate canalele corpurilor energetice. Chirurgia eterica pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci cand trebuia, vindecatorii preoti intrau in contact cu mentalele pacientilor pentru a dicta celulelor corpului sa se departeze si sa expuna un organ bolnav.
Unii au denaturat marea forta pozitiva a cristalelor. Puterea lor a fost folosita ca sa distruga si sa inrobeasca. Uriasele energii eliberate, au provocat dezechilibrul pamantului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei. Cativa supravietuitori au dus cristalele in alte tinuturi, in Egipt, au construit o piramida inalta, folosind cristalele la ridicarea si amplasarea blocurilor masive. Ei au folosit energia similara laserului pentru a taia si imbina piatra atat de precis incat o hartie indoita nu poate patrunde printre blocuri care cantaresc tone. Au construit, baza din granit, stiind ca greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuartul din el, obtinand un camp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, intinerire si ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie si calcedonie pentru a obtine un rezonator; deasupra au pus cuart pur. Cu acest transmitator gigantic, au putut mentine o comunicare limitata cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.
Adevarata informatie a stat in cristale, unde a fost stocata sub forma de holograme cunoasterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizatii de pe pamant. Aceste cristale vor fi gasite si descifrate pana la urma…
-sursa-https://www.almeea.ro 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu