Totalul afișărilor de pagină

6 oct. 2019

O perioadă foarte dificilă și periculoasă pentru organism...

O perioadă foarte dificilă și periculoasă pentru organism, când simțul autoconservării este foarte scazut. Prevalează aspectele negative ale personalității. La oameni, se observă reacții inadecvate, jocuri ale minții, întunecarea minții. În orice moment pot aparea niste obstacole. Călătoriile începute astăzi sunt de obicei nereușite, crește tensiunea nervoasă.
Emoții
Astăzi, tot ce a fost ținut în secret devine evident, reflectând negativ pe fondul emoțional. Într-un anumit sens, există o mică „Judecată de apoi”, în care tot ceea ce ați semănat mai devreme astăzi vă va oferi «recolta». Și dacă lucrurile merg prost, atunci aceasta este o consecință a ceea ce a fost făcut anterior. Primește și semnează.
Iar cine nu v-a fi de acord, se va enerva, va manifesta agresivitate, se va comporta necorespunzător. De aceea, în aceasta zi o să vă fie dificil să vă renunțați la provocări emoționale.
Astăzi este interzis să începi ceva important și nou, cu excepția sferei juridice. Este un moment extraordinar pentru a înainta un proces, cu condiția să fiți absolut sigur că aveți dreptate și că cazul este legal. Este nedorit să mergi în călătorii și călătorii de afaceri. Ele nu vor fi în conformitate cu așteptările dvs. Nu cedați ispitelor. Fără jocuri de noroc sau pariuri. Nu se recomandă sa mergeți la coafor.
Afaceri
O zi critică. Este necesar să fiți atenți în toate. Dacă se comite nedreptăți împotriva dvs. sau a companiei, astăzi este cel mai bun moment pentru a restabili justiția în instanță. Puteți depune un proces împotriva partenerilor necinstiti.

#vedereintuitiva @Svetlana Lungu
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu