Totalul afișărilor de pagină

27 oct. 2019

Nu irosi sansa pe care o ai astazi in viata ta...

Legea Divina  e simpla si corecta si pe intelesul tuturor. Tie ca om, Dumnezeu ti-a dat posibilitatea sa faci ce doresti, si nu iti ramane decat sa alegi . Cheia fericirii si nemurii tale, consta in alegerea pe care o faci .  Nimeni  nu te obliga cu nimic in ceia ce alegi. Daca cumva tu ti-ai croit o viata  in care ai permis altora sa hotarasca in numele tau,  este tot alegerea ta, nu ca Dumnezeu  ti-a scris destinul, si el ti-a hotarat acest lucru. Oricand doresti poti sa schimbi ceva in viata ta, prin alegerile pe care le faci, prin gandurile si vorbele pe care le ai.
  Acea vorba ca    “Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus”   vine de la ideia ca, atunci cand  privesti la o fiinta, la felul in care vorbeste, gandeste si se poarta, iti dai seama cam ce pecete are, cam ce viata are  si cam ce o asteapta. Cand lasi pe altul sa ia hotarari in numele tau … nu-ti ramane decat sa te supui.
  E timpul sa lasati trecutul la locul lui in trecut . Iertati ce a fost si alegeti pasii viitorului. Prin ceea ce alegeti , faceti un viitor frumos pentru viata voastra, pentru omenire...sau nu.
  
 Omul trebuie sa inteleaga ca traiul in armonie, bucurie si recunostinta fata de Parintele Divin, cu iubire pentru tot si toate, este ceea ce El doreste pentru om. Doar traind asa, legatura cu El  se restabileste, iar viata ta sigur si garantat se va schimba total pas cu pas.
  Dumnezeu v-a “miluit” deja in momentul cand  va creat si daruit un  loc frumos in care sa traiti, un Univers  cu legi drepte, nepartinitoare.
   Legile Universului  creat de Dumnezeu, in care am fost lasati sa traim, sunt dure taioase si neanduplecate pentru cei ce nu respecta si calca legea. Universul nu cunoaste mila, caci nu are simtaminte. El reactioneaza la fiecare gand urat, la fiecare fapta rea. Fiecare primeste rasplata a ceea ce alege sa fie si sa faca. Este ca o masinarie care iti da ceea ce comanzi, ca un program in calculator daca vreti, care creiaza si te pune in situatii  diverse, in functie de atitudinea ta, de alegerile tale .Cheia pentru ca totul sa fie frumos in viata ta este sa traiesti cu iubire  si armonie . Asculta cu atentie glasul ingerilor care soptesc tainic si subtil in mintea ta , sfaturile lor neancetat. E darul lui Dumnezeu pentru om.  Nu te juca si nu rata sansa pe care Dumnezeu ti-a dat-o in aceasta viata, aceea de a ascensiona, de-a capata nemurirea.
  Nimeni  nu te obliga cu nimic in ceia ce alegi dar este pacat sa ratezi aceasta sansa a ta. Deschideti mintea si ganditi . Cercetati si gasiti singuri ceea ce Dumnezeu  doreste pentru copii lui! 

Si asa este

https://zeitelepamantuluinou.blogspot.com/

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu