Totalul afișărilor de pagină

2 oct. 2019

STIU DOAR, CA NU STIU NIMIC...

Am trecut prin atatea zile -atatea date fixe-, atatea eclipse, creandu-ne iluzia unei ore a unei zile in care majoritatea se vedeau deja Ascensionati in Noua Dimensiune: cea fara de conflicte ale dualitatii, fara boli si fara frici.
Saltul acesta cuantic, dorinta aceasta arzatoare, de a Urca la Cer, dupa care tanjim atat de mult, nu este un eveniment colectiv cu o data fixa, prestabilita.
Evolutia noastra incepe chiar din momentul in care ne incarnam prima data si este individuala, personala; fara asteptari, fara termene, fara date fixe.

Am face bine sa binecuvantam "loviturile", prin care marea majoritate a lucrurilor la care ne astepam sa se intample nu se intampla - si sa coboram de la inaltimea arogantei, a mandriei noastre si sa incepem sa escaladam propriul munte si sa aflam ca putem Ascensiona doar din interiorul propriei noastre Fiinte.
Binecuvantati a nu sti ziua si ora.
A crede ca stiti va limiteaza.
Fiecare secunda poate fi ultima.

Hai sa incetam sa mai teoretizam, sa mai scenarizam, sa mai interpretam mesajele, de la nivelul ignorantei asteptarilor noastre.
Hai sa iesim din ignoranta, din confuzia general creata si acceptata de marea majoritate, a datelor fixe, care ne ancoreaza si mai mult in iluzie.

Atunci cand asteptarile dispar ne dezbracam de costumele "bietelor entitati care asteapta rascumpararea" si ne inscriem pe drumul Calatoriei Fara de Sfarsit a
AUTOCUNOASTERII.

Isabel Garcia Garcia
Traducere, Ioana Suta
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu