Totalul afișărilor de pagină

5 oct. 2019

Comunicarea cu Sinele vostru Superior sau cu ghizii vostri spirituali ...

Comunicarea cu Sinele vostru Superior sau cu ghizii vostri spirituali o dezvoltati/perfectati in timp, nu este 100% clara din prima incercare.
La inceput nu o sa-l/sa-i auziti si nu o sa-l/sa-i simtiti.
Incepi comunicarea prin a vorbi cu ei si a le cere ajutorul ca si cum ar fi in fata ta - pentru ca sunt langa tine tot timpul, chiar daca nu-i vezi. Si este de preferat sa incepi aceasta comunicare cu Sine tau Superior/ghizii tai spirituali acceptand ideea ca nu o sa-i vezi, nu o sa-i auzi si nu o sa-i simti. Asa iti va fi mai usor, nu o sa te mai judeci pentru faptul ca nu vezi/ auzi/ simti nimic si nu o sa te temi ca „nu ai procedat bine”/ „ai facut ceva gresit”.
Important este sa stii ca ei sunt langa tine tot timpul, ca ei comunica tot timpul cu tine, ca ei sunt conectati permanent cu tine. Ca atare, initiezi comunicarea prin simpul fapt ca vorbesti cu ei si le ceri ajutorul, prin faptul ca le recunosti prezenta, fiind pe deplin convins ca sunt acolo, te aud si te sustin.
Imaginati-va ca Sinele vostru Superior, de undeva de sus (ca nivel vibrational), vorbeste cu voi (aspectul vostru uman), va comunica diverse lucruri, insa voi nu auziti, fiindca traiti pe pilot automat, nu sunteti atenti la ce simtiti/la ce va spune intuitia, la ce semnale va da corpul, etc. Si uneori, aveti anumite inspiratii/ganduri (receptionati mesajul de la Sinele Superior), insa nu sunteti sigur ca e o idee buna sau nu credeti in ceea ce v-a venit in gand in acel moment – ignorati acea idee/acel mesaj si va vedeti de treaba in continuare. Si Sinele vostru Superior spune „ Ah, a fost cat pe ce! M-a auzit!”.
Si voi credeti ca nu auziti/simtiti niciun mesaj de la Sinele vostru Superior, ca nu „reusiti” sa intrati in comunicare cu el, nu va dati seama ca deja ati facut-o.
Este o diferenta vibrationala/dimensionala intre voi si Sinele vostru Superior si treaba voastra este sa depasiti aceast „decalaj” vibrational. Si o faceti fiind de deplin convinsi ca aveti un Sine Superior/niste ghizi spirituali, ca el/ei se afla intr-o alta Dimensiune decat cea in care va aflati voi, fiind convinsi ca el/ei sunt mereu alaturi de voi, ca va sustin mereu si comunica mereu cu voi, dandu-va semne/mesaje pentru a va ghida pe calea care inseamna Binele vostru cel mai Inalt. De asemenea, sunteti pe deplin convinsi ca puteti comunica oricand doriti cu Sinele vostru Superior/ghizii vostri spirituali. Dupa aceea vorbiti cu el/ei si cereti semne/ mesaje si sunteti atenti la ce va simti inspirati sa faceti/ ce semne primiti.
Aveti incredere ca veti primi indrumarile la momentul potrivit – adica puteti primi un semn imediat ce il cereti sau peste cateva ore, cand spalati vasele, de exemplu. Nu intrebati si apoi stati si asteptati raspunsul - o sa va pierdeti rabdarea, o sa ajungeti la exasperare daca faceti asa; intrebati si apoi vedeti-va de treaba voastra, iar raspunsul va veni la momentul potrivit. Important este sa fiti permanent atenti, sa fiti prezenti in Acum, ca sa-l receptionati; daca functionati pe pilot automat nu sunteti capabili sa-l receptionati.
Si este posibil sa vedeti ceva, sa auziti ceva, sa simtiti ceva – mesajul/ raspunsul poate veni in diverse forme. (Lorie Ladd)

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu