Totalul afișărilor de pagină

18 iun. 2020

Creați schimbarea...

Înțelegeți: nu este cazul să alergați/vă agitați pentru a fi într-un anumit loc, la un anumit moment. Dacă este menit ca voi să fiți într-un anumit loc la un anumit moment, veți fi acolo.
Dacă voi sunteți într-un anumit loc, în acest moment (și e valabil pentru fiecare moment Acum), asta se întâmplă cu un rost. Deschideți bine ochii, uitați-vă în jurul vostru, fiindcă sunteți acolo cu un motiv, aveți ceva de înțeles/ învățat din situația în care sunteți în fiecare Acum.
Și nu trebuie să fiți de acord cu ceea ce vedeți că se întâmplă în jur, nu trebuie să vă placă ceea ce vedeți, este necesar doar să acceptați că acel lucru se întâmplă/ este real. Apoi puteți să înțelegeți de ce anume a fost necesar ca voi să vedeți acel lucru, ce anume aveți de înțeles/ învățat din acea situație sau cum puteți să schimbați lucrurile în bine.

Ideea nu este însă să încercați să schimbați lucrurile opunând rezistență la ceea ce este, fiindcă sunteți revoltați de acea situație, fiindcă judecați acei oameni, fiindcă vreți „să scăpați” de acea situație, luptându-vă cu anumite persoane/ instituții/ lucruri. Dacă vă luptați cu ceva, nu faceți decât să acționați din spațiul dualității, să hrăniți energetic acea situație, creând mai multe energii de vibrație joasă.
Creați schimbarea acționând dintr-un spațiu al echilibrului energetic/ emoțional. (Jason Estes)

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu