Totalul afișărilor de pagină

26 iun. 2020

Eliberează frica...

Dacă ți-e teamă că lumea, așa cum o știai, se prăbușește, poți fi sigur că așa este.
Eliberează frica. Pământul și omenirea nu mai pot continua să funcționeze așa cum au făcut-o. Pe măsură ce accepți faptul că experimentăm Sfârșitului acestei Versiuni a lumii și Începutul unei Noi Versiuni, îți vei recupera tot mai mult din puterea personală.
Noi suntem martorii Sfârșitul Lumii care a fost până acum și Începutului Noii Lumi. Fă pasul înainte în Nou, în Necunoscut.

Dacă ești șocat de ideea că puterile care au guvernat națiunile și lumea te-au indus în eroare și au conspirat împotriva ta, sper ca tu să-ți recuperezi rapid puterea și Suveranitatea personală. Noi ne-am plasat în mod eronat încrederea în lumea în care am trăit; a venit timpul să ne punem credința în Legea Divină și Echilibrul Divin.
Întră în inima ta și fă curat acolo.

În următoarele luni, mulți oameni vor avea diverse probleme de sănătate, deoarece corpurile lor nu pot face față Luminii care curge pe planetă. Aceste lucruri vor avea loc în paralel cu recuperări miraculoase, vindecări rapide și vitalitate crescută pentru cei care își transformă viața în acord cu Iubirea divină. (Michael James Garber)
Sursa Edith Kadar

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu