Totalul afișărilor de pagină

5 iun. 2020

Marile transformări ...

„Eu sunt Korton.
Copiii Pământului, Copii ai stelelor, vin cu mare bucurie și Iubire să vă salut.
Vin să vă spun cât de prețioși sunteți voi, Copii ai Pământului.
De asemenea, vin să vă spun că momentele minunate care vor veni sunt acum foarte aproape de voi.
Când vorbesc de momente grozave, mă refer la marile transformări așteptate de mult timp de locuitorii de pe Pământ, frații noștri, și care te vor conduce către o altă realitate a vieții, un alt concept de viață.
Suntem din ce în ce mai activi în ajutorarea fraților noștri de pe Pământ. Suntem din ce în ce mai numeroși și, în acest an, mulți dintre voi vor putea percepe mai mult din prezența noastră.
Dacă totul trebuia să meargă mai repede decât ar trebui în ceea ce privește comportamentul uman și ridicarea sau neînălțarea conștiinței, poate că vom interveni, vizibil pentru toți în anul următor.
Nimic nu este sigur! Depinde de umanitatea în ansamblu, pregătindu-se pentru această mare transformare. Este destul de evident că anumiți oameni nu vor putea să-l trăiască, pentru că nu sunt aliniați în ei înșiși, pentru că nu au conștiința a ceea ce poate reprezenta viața de apoi, adică adică viața reală, pentru că nu au conștientizare despre cine suntem și ce sunt ei înșiși.
Ei văd viața doar prin putere și bani, care vor fi luați din mâinile „tuturor celor puternici”. Cu cât mai multe ființe sunt la putere și în inconștiență, cu atât căderea va fi mai rapidă și mai importantă.
Turbulența îți va zguduie lumea; fie la nivel economic, social, religios, fie la nivelul comportamentului și al revoltelor ființelor, anul acesta va agita foarte mult oamenii de pe Pământ.
Vin să-ți spun că, în ciuda tuturor turbulențelor care îți vor zguduie lumea, trebuie să rămâi centrat în tine! Ai încredere în ceea ce suntem, ai încredere în ajutorul pe care ți-l oferim!
Nu ești singur! O vom spune din nou și o vom repeta încă o dată, astfel încât să vă poată ajuta în momente dificile.
De asemenea, activăm pentru a-i ajuta pe frații noștri de pe Pământ.
O mare parte din Copiii Pământului nu vor înțelege ce se întâmplă, nu vor înțelege ce se întâmplă. Vor fi păcăliți și manipulați de anumite puteri și de cei care se supun acestor puteri!
Ce nu au înțeles aceste puteri este că suntem aici! O știu, dar vor să își păstreze prerogativele, vor să păstreze puterea pe Pământ. Nu vor să le piardă, dar vor trebui să le piardă! Vorbim despre cei care au pus Pământul sub degetul mare de mii de ani.
Totul trebuie eliberat! Omul trebuie să se elibereze în sine și în comportamentul său față de ceilalți. Omul trebuie să integreze respectul, este absolut necesar! Respectul este o bază foarte importantă a evoluției, indiferent dacă este respect pentru sine, pentru viață sau pentru ceilalți.
Așteptați-vă, copii ai Pământului, fraților noștri, că totul se va întoarce cu capul în jos, în direcția corectă pentru unii și cu un sens mult mai dramatic pentru alții.
Amintiți-vă acest lucru: puternicul va cădea! Gigantul de finanțe la nivel mondial va cădea! Din momentul în care nu mai există, totul va fi diferit.
Oamenii se vor trezi dintr-un fel de coșmar; se vor trezi, vor recunoaște ceea ce sunt și își vor recunoaște frații, pentru că noi îi vom ajuta.
Din nou, păstrează încredere și credință! Ori de câte ori sunteți în întrebări, în îndoieli, în suferință, conectați-vă cu toate ființele care vă sunt dragi. Vorbesc despre Sananda, Marie, toți acești marii inițiați care au călătorit pământul Pământului în momente foarte diferite, care așteaptă să poată veni să vă ajute, dar care nu vă pot ajuta în niciun fel sau alta decat din momentul in care te conectezi cu ei.
Conectarea cu ființele Luminii care suntem sau cu frații tăi galactici este ușor: trebuie doar să ai o gândire susținută despre ele. Dacă aveți o gândire susținută despre Maria, vă va ajuta. Dacă aveți o gândire susținută, adică o gândire de încredere și credință, spre Sananda, el vă va capta gândul și veți fi în legătură cu El și vă va ajuta.
Dacă aveți o gândire susținută despre ceea ce suntem, noi frații dvs. galactici, fiți siguri că vă vom ajuta. Este misiunea noastră! Suntem aici pentru a ajuta acest popor al Pământului, frații noștri, pentru că mulți dintre voi au fost ceea ce suntem în alte încarnări; suntem aici pentru a ajuta marea trecere, mutația mare a Pământului, pasajul cel mare al mutației tuturor vieților din sistemul solar.
Există vieți pe care le ajutăm și noi, într-un mod total diferit de ajutorul pe care îl acordăm fraților noștri pe Pământ, pentru că există ființe care sunt total diferite de ceea ce poți fi tu. În Iubire, în conștiință, nu există nicio diferență.
Ai încredere! Așteptați să se întâmple evenimentele în încredere și în credință! Mai presus de toate, nu generați temeri, deoarece acestea vor fi sporite de zece ori și hrănite constant de guvernele dvs., care se vor teme.
Conducătorii actuali au impresia că nu vor gestiona anumite lucruri care se vor întâmpla în țara lor, în special la nivel revoluționar, deoarece se va prezenta într-un fel sau altul în multe țări ale planetei tale.
Cei care au misiunea de a ghida oamenii vor fi, de asemenea, panicați și nu vor mai fi conștienți de a face ceea ce trebuie. Totul va fi într-o confuzie totală!
Așadar, voi, Copilul Pământului, voi care ați avut deja o trezire, voi care sunteți sensibili și care începeți să aveți un discernământ foarte bun, fiți solizi! Avem nevoie de tine, la fel cum frații tăi de pe Pământ au nevoie de tine! Mizăm pe tine și de aceea te ajutăm mult mai mult decât crezi, de aceea vom fi mereu acolo cu tine când ai nevoie.
Voi închide spunându-vă acest lucru:
Eradicați temerile care vă sunt distilate definitiv de la voi! Aveți încredere și credință! Desenați înaintea dvs. o cale de Lumină pe care veți merge pașnic în încredere, în credință, în bucurie, în seninătate și în Iubire.
Știu că puteți face totul, pentru că, chiar dacă nu vă dați seama, sunteți gata! Nu ești un neofit, ești deja o ființă care a muncit mult conștiința spirituală în alte vieți, pentru că, evident, această viață nu este nimic în comparație cu toate viețile pe care le-ai trăit înainte, în comparație cu toate cele pe care le veți experimenta în continuare!
Îți trimit toată Iubirea a ceea ce sunt, toată Iubirea fraților mei care sunt în nave și care sunt ocupați și îți spun încă o dată: încredere! Te iubesc! Iubește viața, indiferent de ce! Nu vă temeți și totul va merge cât se poate de bine pentru fiecare dintre voi!
Îți trimit toată Iubirea și toată Lumina Mea; poate această Lumină să vă lumineze permanent! "
Canalizat de Monique Mathieu
Traducerea: Camelia Marinescu
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu