Totalul afișărilor de pagină

20 iun. 2020

Registrele Akashe...

Registrele Akashe sunt niste structuri in care sunt inregistrate istoria unui Spirit, a unei planete, a intregii Creatii.
Astfel ca un Spirit are propriul Registru Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute de-a lungul existentei acelui Spirit, de la Crearea sa si pana in momentul prezent.
O planeta are propriul Registru Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute vreodata pe acea planeta, de la facerea ei pana in prezent. La fel si Galaxiile, Universul si Creatia.
Spre deosebire de istoria de nivel planetar, cea fizica, invatata de noi la scoala, care stim ca a suferit suficiente modificari, in Registrele Akashe se regaseste adevarata istorie a unui Spirit, a unei Planete, a unei Galaxii, a unui Univers, a Creatiei.
Pentru cei care sunt pasionati de capatarea anumitor cunoasteri si intelegeri legate de sine, de vreo planeta, galaxie sau insasi Creatie, explorarea Registrelor Akashe este un lucru necesar. Nu orice Spirit poate face insa asta. Trebuie sa ai in primul rand nivelul de constiinta necesar pentru a stii/a afla de existenta acestor registre, apoi trebuie sa fii intr-o anumita vibratie, sa ai anumite deschideri ale unor circuite energetice si spirituale interioare, la fel, si anumiti centrii energetici superiori deschisi. Cel mai usor este sa patrunzi in Akasha personala. Apoi prin lucru spiritual, se poate capata acces si in alte tipuri de registre.
Explorand aceste Registre am invatat un lucru de importanta pentru noi toti. Anumite inregistrari/parti/zone din cadrul Registrelor Akashe de nivel planetar, galactic, universal, creational, sunt blocate. Fie au fost sparte de catre intuneric si au nevoie de niste tipuri de vindecari complexe pentru a mai putea fi accesate, fie ca au fost blocate prin simboluri intunecate, scrieri intunecate si Magie Intunecata de nivel Inalt. Ce anume doreste sa ascunda Ierarhia Intunecata Cosmica? Este clar ca este vorba de lucruri foarte importante daca s-au straduit atat de tare sa le oculteze. Insa in aceste momente de sfarsit de ciclu Creational, vin puterile divine necesare pentru ca acestea sa fie redeschise si pentru ca noi sa aflam adevarata istorie legata de ce s-a intamplat in Creatie si rolurile jucate de anumite Universuri, Galaxii si Planete in ceea ce s-a petrecut. Apocalipsa-Revelatia se petrece la mai multe niveluri, nu doar la nivelul planetei noastre. Cunoasterea adevaratei istorii Creationale va semnifica recapatarea puterii spirituale a tuturor spiritelor din Creatie si ne va ajuta in Marea Reorganizare ce a inceput deja in Creatie.
Sursa. Ariendra Cristina
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu