Totalul afișărilor de pagină

1 iun. 2020

Să facem, Cele Mai Frumoase Momente Ale Vieții Noastre, Aici și Acum!...

Sunt Sananda!
Si ca intotdeauna, e o placere sa fiu cu voi, sa va ofer, sa impartasesc cu voi aceste mesaje de incurajare, pentru ca toti sa va continuati drumul. Inclusiv acei care se intampla sa cada din cand in cand, care simt ca e deja prea mult, care simt ca vor sa plece de pe Planeta.
Trebuie sa stiti, in special in aceste momente, ca sunteti Aici in acest Acum, pentru un motiv si trebuie sa continuati.


Trebuie sa continui, deplasandu-te catre aceste Vibratii Mai Inalte, iar de fiecare data cand le simti, mergi in Interiorul Tau. Si cand nu le simti atrage-le, adu-le catre tine:
Adu catre tine aceste Sentimente.
Adu catre tine aceste Vibratii Inalte.
Intelegeti, ca cu cat sunteti mai aproape de aceste Vibratii Inalte, cu atat deveniti mai de neatins; NIMENI si NIMIC nu va mai poate ataca, sau rani, ori sa va dauneze in vreun fel.
De ce? Fiindca, voi nu doar aveti Lumina din voi. Aveti de asemenea Protectia Noastra a Tuturor Celor Care Lucram direct cu voi: cu Voi in mod individual si cu Voi ca grup.
Ar trebui sa stiti ca in momentele in care va aflati in vibratiile joase, sunteti in dizarmonie cu Frecventele Vibratorii Inalte, care acum se transforma in voi.
Daca in timp ce voi toti va deplasati catre Vibratiile Inalte, ceva de joasa vibratie intra in aria voastra de influenta, acesta va poate afecta…insa, numai si numai daca voi ii permiteti.
E ca si cum ati merge la un concert unde va intalniti cu toate frecventele conflictive, iar toate gandurile acelea negative va pot influenta numai daca voi le permiteti.
Daca va aflati intr-o atare situatie, amintiti-va mereu sa intrati in Interiorul vostru si sa faceti curat in voi insiva.
Nu trebuie sa cereti nimanui sa o faca.
Faceti-o voi insiva!
Aduceti Focul Flacarii Violet in interiorul vostru!
Curatati fiecare din acele ganduri care v-au atins negativ (chiar de-a fost doar pentru cateva clipe, inseamna ca deja au creat un grad de atasament- chiar daca unul foarte usor).
Scutura, risipeste, dizolva, fiecare gand de frecventa joasa!
Foloseste Focul Violet! Atat in interiorul cat si in exteriorul tau.
E valabil si pentru cei care au devenit vegetarieni; cei care au renuntat sa mai consume carne.
Trebuie sa stiti ca daca va trece prin cap sa reveniti la vechiul obicei, corpul vostru nu va mai putea sa suporte aceasta.
Nu va ramane decat alternativa continuarii si fiti siguri ca putin cate putin, veti ajunge acolo unde ati ales sa vreti.Trupul vostru are nevoie de hrana. Hraniti-l cu hrana curata.
Pe langa hrana Permiteti Energiilor Pranice sa patrunda in voi, pentru a va sustine si fortifica.
Descopera tot mai mult Energia Soarelui: simte-o in partea posterioara a gatului tau si las-o sa te penetreze!
Aceasta Energie Pranica, penetraza corpul tau si-ti hraneste Sistemul Nervos Central, sangele si se misca in tot interiorul.
Din ce in ce mai mult te poti hrani cu acest „aliment” din Soare: Energiile Prana.
Hraneste-te cu Prana!
Fa-o gradual.
Exista o vorba: „Nu lua Cerul cu asalt! Ia-l suav si in ritmul care poti!”
Noi Toti, cei din Compania Cerului, toti Galacticii, toti cei din Agartha, Ingerii si Arhanghelii, suntem aici pentru a va ajuta, pentru a va insoti in aceste timpuri, timpuri de lucru pentru multi.
Este insa un lucru temporar.
Si aceasta va trece!
Intotdeauna, amintiti-va aceasta:
„Si asta va trece!”
Daca se intampla sa fii bolnav, „si aceasta va trece!”
Daca te simti dezechilibrat de ceva, „si aceasta va trece!”
Va trebui insa sa te misti continuu catre Vibratiile Inalte si sa ramai acolo mai mult si mai mult.
Iar pentru a face aceasta, nu e nevoie de vre-o „inginerie” speciala. E vorba pur si simplu, de un gand, un sentiment, care te poate duce la o Vibratie Inalta.
Gandurile sunt importante. Gandurile sunt „lucruri”.
Permite-ti sa ai ganduri pozitive in mod regulat.
Controleaza-ti si limiteaza-ti procesul gandirii negative.
Fii in Moment!
Fii in Prezent!
Fii in Acum!
Centreza-te in aceasta. Infocheaza-ti atentia in A Fi in Perfectul Acum, ca Fiinta Perfeca, atat de Perfecta precum Perfecti Sunteti Toti, in ochii Sursei, in ochii Nostri, fiindca Noi va cunoastem.
In foarte multe aspecte va cunoastem mai mult decat va cunoasteti voi. Si suntem Aici pentru a continua sa va ajutam sa va aclimatizati Noilor Energii fiindca vor fi din ce in ce mai puternice.
Depinde de voi; de voi toti si de fiecare, sa continuati sa fiti inconjurati de Vibratii Superioare, de persoane cu Vibratii Inalte, de animale, care deja au Vibratii Mai Inalte, de plante si copaci.
Stati in padure si stati aproape de apa, de cate ori puteti! Stati la soare!
Mergi descult pe pamant si simte Energia Gaiei cum urca prin tot corpul si…se inamoreaza!
Despre aceasta este vorba in momentele acestui Acum, iubiti prieteni!
Fiindca, acestea sunt Momentele Finale: Momentele Finale pe care voi si Noi toti le-am asteptat!Fa din aceste Momente, Cele Mai Frumoase Momente Ale Vietii Tale, Aici si Acum!
Sunt Sananda!
Va las acum in Pace si Iubire si va implor:
Continuati sa simtiti Lumina in voi!
Ancorati Lumina in voi, apoi impartiti-O cat de mult puteti! Pacea si Iubirea fie cu voi toti!
Sunt Sananda!
~prin James Mc. Connell~
Publicat, „Isis Alada”
Traducerea: Ioana Suta


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu