Totalul afișărilor de pagină

22 iun. 2020

Să fii un om bun...

"În această perioadă se desfășoară acțiuni intense de propagandă/ programare, prin care li se spune oamenilor ce trebuie să creadă, ce trebuie să facă, etc. Și chiar dacă tu nu te uiți la televizor/ nu citești ziare, tot ești afectat de aceste acțiuni, fiindcă nu este vorba doar despre programare prin emisiunile/jurnalele TV și oricum, este greu să nu sesizezi ce idei li se induc oamenilor, atât timp cât trăiești în această lume și ieși din casă, interacționezi cu ceilalți oameni.
Atunci când umanitatea, ca și colectiv, are anumite credințe, este greu să nu te lași influențat și tu de acele credințe și este și mai greu să „înoți contra curentului”. Te costă, dacă înoți contra curentului, iar cei mai mulți oameni nu sunt dispuși să plătească prețul. Și este în regulă, este alegerea fiecăruia cum vrea să trăiască.
Însă în opinia mea, este de dorit să fii tu însuți, să îți onorezi adevărul, să îți rostești adevărul.

Eu am mai spus că din punctul meu de vedere, a fi spiritual înseamnă să fii un om bun, să faci fapte bune și să ai credință deplină în Divinitate. Și noțiunea de „bunătate”, precum și ideea de „a face fapte bune” sunt înțelese de fiecare om în felul său, fiecare are o interpretare personală.
Acum este mai ușor ca niciodată să definești ce înseamnă pentru tine „să fii un om bun" și apoi, să faci fapte bune (așa cum înțelegi tu ideea de „a face fapte bune”, așa cum consideri tu că poți face fapte bune), să servești Binele comun. Aceasta este următoarea etapă în procesul Ascensiunii."
(Jason Estes)

Traducerea: Dan Mihaela
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu