Totalul afișărilor de pagină

27 iun. 2020

Egourile oamenilor ...

"Ascensiunea nu presupune să „scăpăm” de ego, să „ne omorâm” egoul, pentru că egoul este cel care ne ajută să funcționăm ca indivizi.
Egoul nu e „rău”.
În procesul Ascensiunii, egoul trece printr-o schimbare - este cam ca și cum ne-am duce egoul la un centru de tratare a dependențelor și l-am lua de acolo vindecat, un „ego sănătos”.
Vechiul nostru ego avea impresia că poate controla totul, că poate face ca totul să se întâmple așa cum vrea el să se întâmple, că el e șeful. Ei, nu e chiar așa…
Și noi învățăm acum, în această perioadă în care ni s-a blocat accesul la multe dintre lucrurile pe care le VREM, să ne mulțumim cu ce AVEM NEVOIE.

Am trăit o viață întreagă gonind după noi și noi lucruri/ realizări/ câștiguri/ titluri/ poziții – nu ne mai săturam. Iar acum egourile noastre sunt într-un centru de tratare a dependențelor la care le-a „internat” Universul; egourile stau cu nasurile lipite de ferestre și sunt agitate: „Trebuie să ieșim de aici! Vrem să revenim la vechea noastră viață!”.
Egourile oamenilor se debarasează acum de vechile depedențe și de ideea că ele dețin controlul vieții acelor oameni, egourile învață să capituleze și să asculte de ghidarea interioară, ceea ce face ca lucrurile să curgă cu mai multă ușurință și grație.

Și una este să fii un Lucrător în Lumină și să treci prin acest proces din propria alegere, făcându-ți munca interioară, și alta este ca Viața să decidă pentru tine: „A venit timpul să te trezești!”.
Viața le-a dat oamenilor mai multe semne, de-a lungul anilor, le-a dat posibilitatea să aleagă de bună voie să facă schimbări și de asemenea, să facă acele schimbări în ritmul lor; ei au ignorat toate aceste semne. În aceste condiții, când a venit momentul, Viața se ocupă de acești oameni – face schimbări radicale într-un timp foarte scurt și astfel, se asigură că ei s-au trezit. "
(Matt Kahn)

Traducerea: Dan Mihaela
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu