Totalul afișărilor de pagină

2 iun. 2020

Să înțelegem de ce am venit noi, Lucrătorii în Lumină

În prezent (chiar acum, în aceste zile) are loc în interiorul nostru o masivă schimbare la nivel celular, iar asta se întâmplă în contextul în care noi simțim tot mai intens energiile proprii, dar și pe cele colective. De aceea, este posibil să simțiți că au loc lucruri ciudate în interiorul vostru, să vă simțiți copleșiți/ agitați/ bulversați. Indiferent ce simțiți, să știți că este în regulă.
Noi învățăm să acceptăm să trecem prin aceste transformări provocatoare la nivel energetic, știind că ele fac parte din procesul Ascensiunii și să ne permitem să simțim orice simțim, indiferent că e vorba de iritare, furie, tristețe, etc. Învățăm să nu ne mai judecăm emoțiile/stările, ci doar să ne permitem să le simțim și astfel, să le eliberăm fără să ne mai îngrijorăm („Nu sunt destul de evoluat, dacă încă mai simt astfel de emoții de vibrație joasă”/ „Nu e bine că simt furie, fiindcă furia are o vibrație joasă”, etc).
Noi funcționăm din ce în ce mai mult ca ființe energetice, iar asta înseamnă că o să simțim din ce în ce mai intens energiile din jur, inclusiv pe cele de vibrație foarte joasă care vor ieși la suprafață. Și este necesar să ne uităm și la acele lucruri întunecate, fiindcă ele sunt reale, se întâmplă pe Pământ. Nu le negați/ ignorați, nu vă prefaceți că nu le vedeți, că ele nu ar fi reale.
De ce este necesar să le vedem?
Ca să înțelegem de ce am venit noi, Lucrătorii în Lumină/ Cei care arată Calea/ Semințele Stelare, pe Pământ, în această viață umană. Ca să privim în fața acele lucruri întunecate pe care noi am venit să le transmutăm în Lumină. Ca să înțelegem ce avem noi de făcut aici.
Așa cum v-ați făcut curățările energetice personale, privind în față ceea ce a ieșit la suprafață din interiorul vostru, acceptând că acelea sunt părți din voi, onorându-le ca fiind parte din voi, permițându-vă să simțiți acele emoții, indiferent cât de inconfortabile/ dureroase erau ele, învăluind credințe/ tipare/ programe în Lumină și eliberându-le, tot așa transmutați/curățați și energiile de la nivel colectiv.
Noi vedem întunericul - acceptăm că acele lucruri/situații sunt adevărate/reale - și-l transformăm/ alchimizăm în Lumină. Și nu poți alchimiza în Lumină decât ceea ce accepți să vezi. Dacă tu refuzi să vezi niște lucruri, nu te poți ocupă de ele, nu le poți transmuta în Lumină.-sursa- Lorie Ladd- Traducerea: Mihaela Dan

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu