Totalul afișărilor de pagină

4 iul. 2020

Acum este nevoie de mai multa compasiune...

Ne aflam intr-o perioada in care iese la iveala tot ceea ce este necesar sa vedeti legat de voi insiva, ceea ce este necesar sa recunoasteti si sa vindecati. Este necesar sa vedeti cine sunteti atunci cand sunteti cea mai putin placuta versiune a voastra. Emotiile/traumele din interiorul vostru ies la suprafata si astfel, voi deveniti mai constienti in legatura cu cine sunteti. Accesati informatii care va fac pe toti sa va uitati lung si bine la partile voastre cele mai intunecate si asta inseamna ca acum, mai mult ca oricand, este necesar sa renuntati la orice fel de judecata cu privire la voi insiva sau la altii.
Acum este nevoie de mai multa compasiune, mai multa intelegere, mai multa iubire neconditionata si cu siguranta, mai multa iertare, iar aceia dintre voi care sunteti treji spiritual intelegeti asta.
Voi sunteti cei care tineti Lumina aprinsa pe Pamant, care canalizati Lumina catre acel intuneric pe care l-ati constientizat; tot ce trebuie sa faceti in acest moment este sa continuati sa tineti aprinsa acea Lumina. (Daniel Scranton)
Mihaela Dan

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu