Totalul afișărilor de pagină

11 iul. 2020

Ascensiunea ca evolutie...

Aceasta realitate fizica este holografica. Toata lumea intelege prin matrix ceva negativ..de aceea Toate entitatile superioare sunt confundate cu archonii. Dualitatea presupune DOUA Matrixuri. Matrix inseamna o realitate holografica determinata de o MATRICE informationala. Aceasta matrice initial era a armoniei , a sanatatii divine si perfecte…a omului in Paradis. Ea a fost creata si adusa in manifestare de catre AVATARURI , fiinte de lumina inclusiv ingeri si arhangheli. Creatorii acestei matrice holografice sunt si acum, asa numitele forte ale luminii, cele care vor sa readuca raiul pe Pamant , acum dupa iesirea planetei din dualitate ( in 5D ). Cei cunoscuti drept archoni sunt ingerii cazuti. Entitatile malefice au preluat matrixul originar si prin copiere, dar cu programe distructive , au generat un matrix intunecat, suprapus peste primul. De aceea se spune ca in tot Raul e si un bine…dualitatea este rezultata din suprapunerea celor doua matrice , intre care oamenii alegeau mereu o varianta (bine) sau alta ( rau ). Desigur acesta era initial “suportul” dualitatii (3D ). Dualitatea era necesara pentru a se putea manifesta LIBERUL ARBITRU generat de “cunoasterea binelui si raului”. Desi , vibrational, s-a produs deja iesirea planetei din dualitate, in LUMINA, problema cu care omenirea se confrunta acum, este ca oamenii s-au identificat cu matrixul distructiv, fiind Singurul care le este , in general, cunoscut si accesibil, si in felul acesta au dat o putere mult mai mare archonilor decat era prevazut . Ei au devenit practic stapanii acestei realitati , prin puterea conferita lor prin manipulare, de catre oameni, realitate pe care astfel, efectiv au confiscat-o. Iesirea din dualitate presupune eliminarea matrixului distructiv prin eliminarea lui din constiinta oamenilor, pe de o parte, si eliminarea archonilor pe de alta parte, pentru ca nu mai au “ obiectul muncii”. Rezistenta pe care o opun archonii si astfel greutatea in eliminarea archonilor de catre fortele luminii , provine tocmai din suportul energetic pe care acestia il au din energia generala de vibratie joasa a populatiei. Oamenii care traiesc in frica si in alte vibratii negative hranesc entitatile malefice si intarzie manifestarea iesirii colective din dualitate.
Oamenii care traiesc in iubire si vibratii inalte prin alegere constienta, pot acum ascensiona, in functie de nivelul  de referinta.
Chiar daca acceptiunea generala de ascensiune se refera la aspecte multidimensionale ale sufletelor, privita ca evolutie , ea este accesibila tuturor, desigur, la nivel corespunzator. Realitatea dimensiunii de constiinta 3D dispare in curand. Cei din 3D sunt trecuti , datorita vibratiei crescute, in 4D. Cei fara suflet , pot primi unul prin fenomenul walk-in, entitatilor malefice de intuneric li se da posibilitatea sa se indrepte spre LUMINA. Nu mai este o chestiune de alegere ci de “culegere”, mai exact de adaptare. Liber arbitru nu mai exista, Insa evolutia este indusa de vibratia planetei. Evolutia umanitatii este acum , in ceasul al 12-lea, mai degraba o chestiune de adaptare la LUMINA, decat o alegere….cad valurile uitarii si mastile….Desigur , entitatile cu sau fara suflet , care si acum opun rezistenta la schimbare vor fi dizolvate in lumina, fara posibilitatea de a mai experimenta in aceasta realitate…..separarea “graului de neghina”. In afara de neutralizarea entitatilor malefice, in alte dimensiuni, fortele luminii duc o adevarata “lupta “ si pentru Salvarea sufletelor pierdute , de la dizolvare.
Ascensiunea individuala in 5D, 6D, si chiar 7D in curand, este permisa de ridicarea nivelului de vibratie al planetei noastre. Ascensiunea sau “inaltarea” inseamna INTEGRAREA in constiinta fizicalitatii a atributelor si aptitudinilor SINELUI SUPERIOR manifestat in dimensiunile 5D, 6D, Iar pentru unii chiar 7D. Pe masura ce constiinta integreaza in corpul fizic LUMINA din dimensiuni superioare de constiinta , el se transforma in corp de lumina, modificandu-si structura la nivel de ADN, si structura celulara biochimica. Lumina fotonica de vibratie foarte inalta este transformatoare. Efectele nu sunt doar interne, intreaga viata din aceasta “realitate” a individului se genereaza din alta vibratie, corpul este tanar si perfect sanatos…varsta devine doar un numar ce nu se mai reflecta in imaginea exterioara a corpului…literalmente procesul de imbatranire este oprit sau chiar inversat , unde este cazul. Moartea fizica dispare, parasirea planului putandu-se face constient, in corpul fizic, la un anumit nivelul de integrare al multidimensionalitatii.
-sursa- https://caleasprelumina.wordpress.com/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu