Totalul afișărilor de pagină

5 iul. 2020

Suntem lumină din lumină...

Suntem această Viața, ce ne îmbrățișează cu hainele cerului și a pământului sub toate aspectele, în care se manifestă, fiind ceea ce Este.
Prin coborâre din cerul înaltul, pe pământul de jos, se întrepătrund prin oglindirea reciprocă, cu împărtășirea darurilor ce se revarsă într-o armonie perfectă.
Totul este așa cum Este și sunt manifestate in această direcție, de acest mister al Absolutului, în direcția oglindită.
Suntem lumină din lumină din Adevărul Ultim, în care nimic,
nu se întâmplă cu adevărat în Conștiința Cosmică.
Miracolul își dezlănțuie puterile eternului, ce guvernează Universul și cu claritate se unifică în dansul cosmic când persoana dispare de pe scena lumii, in Oceanul Nemuririi.
Toate sunt în totalitatea acestei Vieții eterne, ce îngăduie și permite ceea ce este prin mișcarea cauzei și efectului, a tot ce privește.
Într-o clipă se întâmplă această minunea, să vezi zbuciumul minții rătăcite, fiind toate deșarte și legate de moartea și nașterea efemerități.
Procesul poate fii oprit, de fiecare împarte când persoana aude ceasul deșteptător, din somnul cel de moarte, călcând cu moartea pre moarte călcând .
Aici, vezi lumina ce luminează cerul albastru și pământul verde și binecuvântează drumul către casa lui Acasă, unde Una Suntem dinainte de toți vecii vecilor amin!


-sursa- Mihaela Cretu-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu