Totalul afișărilor de pagină

9 iul. 2020

De ce Universul ne trimite “oamenii perfecti” la momentul potrivit...

Ce inseamna cand ne referim la cineva ca la o “persoana perfecta”? “Perfect” in sensul ca acele persoane au intrat in viata noastra atunci cand am avut mai mare nevoie de ele. Asta nu inseamna ca ele sunt sfinte sau ca nu ar putea face niciodata vreu rau, ci ca ele au aparut la momentul potrivit pentru noi si nu in alt moment. Chiar daca persoana respectiva ne-a nedreptatit (sau credem ca a facut-o), ea ne-a ajutat sa invatam lectii valoroase pentru noi.
Exista persoane perfecte pentru noi, la momentul potrivit, nu pentru ca ele fac fapte mari, ci pentru ca faptele lor ne modeleaza viata. Iata mai multe motive pentru care Universul ne trimite oamenii perfecti, la momentul potrivit.
Pentru a invata lectii. Viata inseamna ca trebuie sa invatam niste lectii si, uneori, Universul trimite oamenii in calea noastra, doar pentru a vedea daca acestia pot accelera procesul de invatare al lectiilor, sau sa-l faca mai semnificativ. Amintiti-va ca unele lectii pot parea dure, nemiloase, dar acestea sunt intotdeauna pentru un bine mai mare.
Pentru evolutie. Evolutia spirituala de unul singur poate fi destul de grea. Dar, cand exista cineva cu voi, o persoana perfecta la momentul potrivit, ati putea observa ce lucruri va lipsesc sau pur si simplu sa simtiti ca ea este un catalizator pentru evolutia voastra.
Pentru a ne primi recompensa. Daca drumurile noastre se aliniaza perfect cu cele ale Universului, atunci vom fi recompensati. Iar aceasta recompensa vine sub forma persoanei perfecte, aparute la momentul potrivit.
Pentru a fi sustinuti. Multi sustinem ca suntem niste fiinte extrem de puternice, care nu au nevoie de sprijin moral. Insa, avem nevoie de cineva alaturi de noi, care sa ne sustina, chiar daca nu vrem sa recunoastem asta.
Pentru a ne vindeca – probabil cel mai important dintre toate motivele. Universul ar trimite pe cineva in calea voastra, persoana perfecta la momentul potrivit, pentru a va ajuta sa va vindecati, adica pentru a inlatura toate problemele si traumele.
-SURSA-https://www.almeea.ro
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu