Totalul afișărilor de pagină

10 iul. 2020

Oricine poate trimite lumina...

"Dragilor, noi îngerii din Ceruri suntem alături de voi în această perioadă, și vă susţinem în ceea ce faceţi, gândiţi și simţiţi. Vă rugăm insistent să nu vă mai panicaţi. Ceea ce se întâmplă în această perioadă la nivel mondial, pare o catastrofă pentru mulţi dintre voi, însă nu e chiar așa. Și vă spunem și de ce. Din păcate sau din fericire, la un anumit nivel voi ca întreg aţi cerut acest lucru, în subconștient. Aţi fost sătui de viaţa monotonă, de ceea ce trăiţi, de relaţiile pe care le aveaţi și nu eraţi în conexiune cu voi înșivă.
Dar asta nu înseamnă să vă panicaţi. Răul nu poate pătrunde în lumină. Rugaţi-vă în fiecare zi, vizualizaţi, și imaginaţi-vă lumea în care aţi vrea să trăiţi. Cum arată ea? Imaginaţi-vă asta înainte de somn.
Frica este cel mai mare dușman. În loc de frică mai bine vă rugaţi, ascultaţi muzică spirituală, desenaţi, citiţi, faceţi-vă pasiunea, sau trimiteţi lumină.
Oricine poate trimite lumină, fie că e iniţiat sau nu. Cereţi ghizilor și îngerilor voștri să vă ajute în această perioadă. Aprindeţi o lumânare, trimiteţi un gând bun, pozitiv tuturor de pe pământ, apoi mulţumiţi entităţilor pozitive și îngerilor voștri care sunt alături de voi.
Noi suntem aici și vă spunem să fiţi buni, iubitori, și luminoși! Cerul vă sprijină!
Vom reveni și cu alte informaţii zilele următoare. "

Invataturi Atlantida
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu