Totalul afișărilor de pagină

28 iul. 2020

Sufletele mai vechi păstrează frecvența pe măsură ...

"PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI 2020, LUMEA VA FI ACCESIBILĂ DE LA 3D LA 5D
Se întâmplă atât de multe în lumea invizibilă.
Priviți cu atenţie la ceea ce se întâmplă în Europa. Urmăriți și investigați cum se derulează "Marea Finală".
Până la sfârșitul anului 2020, această lume va fi de nerecunoscut. Rămâneți în poziție neutră și fiți martorii a ceea ce se va întâmpla, jucați pentru toamna acestui an. Continuaţi să asistaţi la toate schimbările care vor avea loc în următorii 3 ani.
Transparența deplină va fi astfel încât toată lumea să o poată vedea.
Cu aceasta va sosi tehnologia ascunsă.
Acest nou rege va aduce toate schimbările despre care vorbim de mulți ani . Tot ceea ce s-a luat de la umanitate va fi returnat în procent de100%.
Pentru cei 1% care sunt la putere într-o poziție care a adus energie nesănătoasă pentru a alimenta umanitatea, domnia lor s-a terminat.
Când Adevărul se va ridica la suprafaţă pentru ca toţi să-l vadă, el va fi încapsulat de Flacăra Turcoaz și sigilat, astfel încât să nu mai fie folosit niciodată împotriva umanității. Această Flacără a sosit pe planetă pe data de 9 noiembrie 2016.
Fiți echilibraţi și centraţi, deoarece veți fi expuşi multor dezechilibre din lume. Mulți vor alege să părăsească această lume și această decizie a fost luată la nivel de suflet.
Acum pe Mama Pământ, sunt mulți Maeștri Ascensionaţi și mulți alții continuă să se încarneze pe măsură ce toate acestea se desfășoară.
Investigaţi, aflaţi tot ceea ce vă distrage şi vi se ascunde pe multe fronturi. Lumea voastră se schimbă chiar în acest moment. Lumina, care este informație, circulă.
Utilizaţi un discernământ total. Rămâneți echilibraţi și centraţi și mențineți-vă în starea de Observator Sacru Neutru. Totul este complet! Nu este nimic de făcut.
Mulți devin conștienți de dimensiunile care există în jurul nostru. Va fi un moment în care vom avea o conștientizare deplină a celor 9 dimensiuni și o cunoaștere deplină a Unității, ca şi Hristos când a fost pe Pământ.
Fiecare undă fotonică și particulă de lumină de pe Pământ vor putea rezista la noua frecvență a luminii necesară pentru o evoluție perfect conștientă, pe scară planetară.
Sinele vostru Superior este pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă. Urmați-vă inima în fiecare clipă și trăiți în conștiința actuală deplină în timp ce avansăm, permițând ca Transfigurarea să aibă loc.
Există o frecvență de puritate care apare în nucleul fiecărui electron care există în acest moment.
Nimic nu va mai rămâne ca înainte.
Vom vedea mari schimbări în conștiința globală, dar și la nivel fizic. Am tăiat şi am tăiat toate firele dimensiunilor 3D şi 4D, ceea ce înseamnă că ego-ul pierdut în amnezie nu mai poate controla avatarul fizic. Primul pas al Cunoașterii este punctul de conștiință care interacționează cu inima voastră prin Prezența lui Eu Sunt.
Acest mușchi al inimii va avea acces complet și total la creierul vostru, la toată înțelepciunea, la toate inteligența, la nivelurile simpatic şi parasimpatic : Avatarul vostru fizic.
Prezența Eu Sunt este o tehnologie mult mai înaltă care vă conectează la sufletul vostru. Sufletul vostru vă leagă de spiritul care este legat direct de tot ceea este Dumnezeu.
Când Eu Sunt conduce avatarul fizic, fiecare dintre cele două vor avea cunoștințe directe în fluxul sursă.
Avatarul fizic va începe să se vindece foarte încet la toate nivelurile.
Odată restaurat, avatarul va începe să-și amintească cum să se regenereze, aducându-vă înapoi la vârsta Luminii al cărui cer este martor la vârsta de 30/32 de ani. Veţi vedea cel mai colorat curcubeu, fluturii, pentru că veţi avea Înţelepciunea şi Cunoaşterea cele mai profunde. Veţi experimenta fericirea şi toate lucrurile care fac viata minunată.
Veţi avea un contact mistic cu toţi ghizii, îngerii păzitori și veţi reveni la înțelegerea deplină și veţi înțelege cum să creaţi un viitor unde veţi putea merge înainte cu Divinul. Sursa de energie. Da, este inima voastră, sistemul energetic real care creează intersecția luminii fotonice a fluxului sufletului și pe care o manifestă corpul fizic al acestui moment.
Sunt inima, spiritul și treimea sufletului în acțiune. Versiunile voastre anterioare au imagini reziduale diferite, dar împart aceeași frecvență a luminii sufletului. Trebuie să vă reconectați cu inima, pentru că în inimă se află Prezenţa Eu Sunt.
Acesta va fi primul pas pe care-l veți face știind că v-ați născut în această tehnologie extraordinară a Prezenței lui EU SUNT, care a cunoscut o naștere și o mare uitare a cea ce sunteți cu adevărat.
Multe tehnologii noi vor fi aduse în atenția voastră la scară mondială și se vor schimba pe măsură ce lumea voastră face un mare pas înainte în progresul tehnologic. Majoritatea elitei va fi eliminată. În toamna aceasta va avea loc o altă schimbare.
În 2021, veți vedea un alt "strat de ceapă" eliminat, pe măsură ce divizarea noastră începe să intre în coerență și unitate la scară largă. Este un dans divin care are loc sub formă de panglici de lumină de diferite culori care dansează împreună, pentru a se întoarce la dansul avansat al spiralei sufletului care s-a pierdut atât de mult timp în amnezie.
Fiecare dintre noi va simţi bucuria la nivelul sufletului pe măsură ce intrăm în Uniune şi în Reuniune cu Grupul Unei singure Familii. Trăim cu toții într-un grad de separare, nu există accidente, deoarece ne reunim cu toții pentru a înțelege și identifica Creațiile Conștiinței Colective ,și vom avea un punct de alegere în ceea ce am dori să creăm ca Ansamblu Colectiv și independent.
Sufletele mai vechi păstrează frecvența pe măsură ce vechea paradigmă cade, pentru a permite ca Lumina începutului unei noi paradigme să strălucească. Aceste suflete vor deveni Ființele Suverane care trebuiau să fie!
Toate drepturile voastre de nastere vă vor fi returnate vouă şi familiilor voastre.
Infinite binecuvântări vor găsi drumul spre voi graţie sincronismului.
Iubire și recunoștință!!!"
Stéphanie Fabijenna
Traducerea: Adelina Nusbaum Cicaici

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu