Totalul afișărilor de pagină

7 iul. 2020

În luna iulie...

În luna iulie vom fi scuturați puternic, ca să eliberăm vechile programe 3D. Până acum, în general, aveam de ales dacă dăm drumul acestor programe, dar în luna iulie vom fi „zguduiți” atat de puternic, încât nu vom mai avea de ales.
Noi am intrat într-o perioadă în care totul se amplifică, din punct de vedere al consecințelor: acum, în prima parte a lunii iulie, consecințele acțiunilor noastre vor fi de 10 ori mai puternice decât erau în trecut, iar din 10 iulie, vor fi de 100 de ori mai puternice decât în trecut. Practic, Universul se asigură că suntem zguduiți atât de puternic, încât acceptăm să deschidem ochii, înțelegem, în sfârșit, că nu mai putem continua așa, că anumite alegeri/ decizii ne costă prea scump.
Și rezultatul va fi că o să iasă la suprafață traume majore din copilărie, de care până acum nu am fost pregătiți să ne ocupăm, o tristețe/ jale intensă și va fi mult haos și confuzie, pentru că oamenii vor fi obligați să se uite la adevăruri pe care până acum au refuzat să le vadă, pe care le-au negat sau ignorat și să se ocupe de ele.

Acestă zguduire de care vom avea parte, pentru a a drumul la energii vechi, de vibrație joasă, are scopul ca noi să facem loc în interiorul nostru pentru un alt tip de energii, pentru un alt tip de Cunoaștere; noi vom începe să înțelegem altfel conceptele de „timp” și „materie”, iar asta ne va ajuta să ne înțelegem altfel și Menirea.
Consecințele acțiunilor/alegerilor noastre vor fi vizibile mult mai repede decât în trecut și în acest context, noi putem face ajustările necesare mult mai repede și putem să abordăm altfel lucrurile. Iar asta ne va ajuta să ne cunoaștem mult mai bine pe noi înșine, puterea și abilitățile noastre. (Jason Estes)

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu