Totalul afișărilor de pagină

2 iul. 2020

Toți oamenii care trăiesc în prezent pe planeta Pământ sunt „nou-veniți” pe această linie temporală...

Noi toți suntem din data de 10 iunie 2020 pe o nouă linie temporală. Toți oamenii care trăiesc în prezent pe planeta Pământ sunt „nou-veniți” pe această linie temporală – noi toți suntem veniți de pe una dintre cele 3 linii temporale anterioare: cea a Ordinii, cea a Haosului și cea a Armoniei.
De ce este important să știți asta: toate credințele, toate tiparele, toate lucrurile care credeți voi că sunt adevărate, care erau adevărate pe linia temporală de pe care veniți, este posibil să nu mai fie adevărate pe linia temporală pe care ne aflăm toți din 10 iunie. Mai exact, dacă aveți credințe/ tipare/ adevăruri de dinainte de 18 ianuarie 2020, verificați dacă acestea sunt „adevărate” și acum.

Mulți oameni funcționează acum considerând „adevărate” niște lucruri care erau adevărate până în ianuarie 2020, dar care s-ar putea să nu mai fie adevărate acum. De aceea este important să nu vă agătați de niște etichetări/ clasificări/ judecăți/ „calificative” pe care le-ați dat înainte de ianuarie 2020, pe care le-ați luat de bune până acum, dar care de alaltăieri este posibil să nu mai fie adevărate pe această linie temporală.
Așadar, verificați încă o dată tot ceea ce era adevărat până acum, ca să vă asigurați că mai este adevărat și de acum înainte, fiindcă suntem toți pe altă linie temporală.
Ca să vă dau un exemplu, dacă știți că un anumit om vă era „dușman” până în ianuarie 2020 și vă întâlniți acum cu el, nu considerați din prima că acel om are aceeași atitudine ca în trecut. Observați cum se comportă; dacă vă atacă/ jignește, etc, atunci ați primit confirmarea că dușmănia cu care vă trata în trecut este valabilă și pe noua linie temporală. Este însă posibil să constatați că acel om este foarte prietenos cu voi și apoi să deveniți cei mai buni prieteni.

Așadar, dacă ceva era „adevărat” până în ianuarie 2020, nu considerați că automat, este adevărat și acum. Verificați totul, fiindcă unele lucruri nu vor mai fi adevărate acum.(Jason Estes)
 Traducerea: Dan Mihaela
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu