Totalul afișărilor de pagină

9 feb. 2021

Atentie: subconstientul uman este deosebit de puternic pe o raza la aproximativ 60 de metri in jurul omului!...


 La nivelul fin al campurilor energetice, obiectele vii si nevii au aceleasi caracteristici, interactioneaza intre ele. De aceea, orice gand negativ, orice traire sau purtare, are un impact asupra obiectului neviu, putandu-i provoca prejudicii. In interactiunea structurilor informationale ale obiectelor nevii, programele distructive pot trece de la om in campul obiectului neviu. De aceea, aviatorii, operatorii centralelor nucleare si alti specialisti in sectoare de lucru de mare raspundere, trebuie sa fie oameni buni la suflet, sa aiba o valoare negativa a indicatorului agresivitatii subconstiente. In caz contrar, fara sa doreasca acest lucru, pot declansa situatii de avarie.

Cresterea globala a agresivitatii in structurile subconstiente ale omului, influenteaza energetica Pamantului si poate crea conditiile pentru aparitia unor situatii catastrofale. Toti bioenergeticienii, vindecatorii de inalta clasa au un nivel foarte scazut de agresivitate subconstienta, pentru ca altfel intrarea in campurile informationale ale Universului ar fi foarte periculoasa.

 

Subconstientul omului controleaza intregul Univers, dar este deosebit de puternic controlul pe o raza la aproximativ 60 de metri in jurul omului, unde are loc interactiunea si influentarea tuturor obiectelor vii si nevii. Chiar si cartile care se gasesc in campul proxim permanent al omului, ofera subconstientului acestuia, informatia continuta in ele. Foarte activ are loc asimilarea informatiei in timpul somnului si de aceea este periculos de tinut la capul patului copilului literatura politista.

Campul fiecarei fiinte vii si obiect neviu contine informatia nu numai despre obiectul respectiv, dar si in legatura cu ceea ce s-a intamplat in jurul sau. Structura campului oricarei incaperi acumuleaza informatii, interactioneaza cu campurile noastre si actioneaza asupra lor. Omului care se cearta intr-o camera, nici macar nu-i trece prin minte ca acest lucru are un impact asupra sanatatii tuturor celor care se gasesc in ea, intrucat are loc acumularea de energie negativa de catre structurile informationale ale incaperii.Cand omul distruge, prin trairile sale emotionale, structura campului unui obiect, asupra lui se indreapta un atac de raspuns. Structura campului unui obiect neviu e la fel de autonoma ca si structura campului unui obiect viu. Obiectul neviu poate actiona asupra fiintei vii si sa faca schimb de informatii cu aceasta.-sursa-https://www.almeea.ro-

 Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu