Totalul afișărilor de pagină

22 feb. 2021

Eliberarea traumei ...


 

După cum știm cu toții, acest lucru nu este un moment ușor pentru a fi un participant în prezent pe Pământ. Într-adevăr, ceea ce se întâmplă este că aruncăm greutatea pe care am acumulat-o cu toții pe parcurs. Cred că ceea ce experimentăm este repetarea traumei din trecutul nostru, adică repetăm ​​Atlantida și războaiele Orion. Atlantida a fost o societate extrem de tehnologică și avansată spiritual, pe care o avem acum pe Pământ.
Pământul devine, de asemenea, foarte avansat în tehnologie și toți devenim foarte conștienți de progresul rasei umane pe măsură ce devenim oameni foarte evoluați. Pământul este mult mai divers decât am fost în zilele Atlantidei, dar la fel de polarizant. Am spus asta în trecut că Vechiul Testament era despre Atlantida și dacă repetăm ​​aceleași tipare, vom primi aceeași soartă. Această diversitate ne conectează la toate sistemele stelare diferite din galaxie.
Redăm într-o măsură mai mică tipul de societate care a dus la războaiele Orion. Amintiți-vă, o mare parte din predicțiile pe care le vedem pe internet s-au întâmplat deja și oamenilor le este greu să descifreze trecutul și viitorul în viziunile lor. Ei cred că văd un viitor spre care ne îndreptăm cu toții, când în realitate văd doar o versiune a trecutului, dar acesta este trecutul pe care acei și alții ca ei trebuie să-l experimenteze din nou.
Trebuie să trecem prin acest moment turbulent, astfel încât să putem crea o realitate mai bună, un viitor mai bun, o versiune mai bună a societății, departe de actualul polarizat și oprimat pe care îl trăim. Dar, în realitate, ceea ce trăim în prezent nu seamănă cu nimic din ceea ce am trăit în trecut și cu ceea ce am venit pe Pământ pentru a rezolva. Am venit pe Pământ în acest moment pentru a elibera acea greutate și traumă din trecutul nostru. Aceasta este ceea ce este de data aceasta pentru omenire.
O mare parte din ceea ce vedem în lumea noastră în prezent este distrugerea sistematică a vechiului sistem. Privim lumea veche cum se prăbușește în fața ochilor noștri. Mulți se simt fără speranță pentru că nu vedem schimbările pe care vrem să le vedem în lumea exterioară. Dar, toți vedeți acele structuri antice de putere coborând. Oamenii care lucrează în întuneric, în spatele ușilor închise, sunt expuși cu toții. Acesta este începutul unor schimbări majore. Mulți s-ar putea să nu știe, dar toate acestea se întâmplă din cauza creșterii conștientizării noastre, care este provocată de activarea ADN-ului nostru latent. Devenim ființe conștiente superioare.
Mulți au devenit conștienți de cât de mult este Întunericul în lumea noastră. Unii aleg să se extindă în această conștientizare, iar alții aleg să se împotrivească ei. Acei rezistenți care aleg să nege și să privească în altă parte sunt pentru o trezire grosolană. Cei dintre voi care conștientizați acest secret în masă sunt înaintea celor care pur și simplu aleg să nu se extindă și cred că se datorează fricii. Acea lovitură inițială pe care am avut-o cu toții când am devenit conștienți de acest secret în masă se va transforma într-un proces de vindecare și exact asta trebuie să se întâmple. Conduceți această navă către ape mai calme. Adică, vărsarea traumei din trecut.
Toate acestea se întâmplă vibrațional și în curând veți vedea rezultatele fizic. Știu că mulți dintre voi simțiți aceste rezultate fizic pe măsură ce frecvențele cresc. Înțeles, dureri de cap, amețeli, sunete extreme ale urechilor, probleme digestive, pierderea memoriei ... Aș putea continua și continua. Dar acest proces necesită timp și trebuie să trecem prin expunerea întunericului pentru a trece de el.
Amintiți-vă, numărul nostru crește în fiecare zi și sprijinul civilizațiilor cu dimensiuni superioare este neclintit. De asemenea, sfera de ajutor pe care o primim de la ei este inimaginabilă pentru mințile noastre de a 3-a dimensiune. Amintiți-vă, orice construct pe care îl imaginați, orice percepție pe care o credeți, orice sentiment pe care îl contemplați cu această minte inferioară este pur o creație iluzorie a acestei minți inferioare.
Această lume iluzionară ne face să privim mai degrabă umbrele decât adevărata realitate care le-a creat. Aceste gânduri și sentimente inferioare vă ocupă viziunea și simțurile cu o cantitate nesfârșită de material pentru a menține vie această iluzie pe care mulți o numesc Matricea din care ieșim. Este ca și cum am fi în ochiul furtunii, unde se află calmul, în timp ce se aprinde în exterior.
În această stare de calm este locul în care are loc comunicarea directă din dimensiuni superioare. Unii oameni numesc acest punct zero, îl văd pur și simplu ca procesul continuu de activare a ADN al umanității. Când începem să recuperăm memoria din ADN-ul nostru adormit, acesta ne deschide niveluri de conștientizare și perspicacitate, înțelepciune și cunoștințe pe care mintea noastră 3D nu le-ar putea nici măcar să înțeleagă în prezent.
Acum experimentăm mișcarea informațiilor prin frecvență și o interpretăm prin înțelegerea noastră tridimensională. Nu am fi putut face acest lucru niciodată la scară de masă, așa cum facem acum acum o sută de ani. Amintiți-vă, este un aspect superior al vostru care va păși în această lume nouă, nu o versiune lustruită a sinelui vostru actual. În prezent suntem eliberați de constrângerile minții inferioare. Intenția este extrem de importantă. Ascultați vocea intuitivă mai degrabă decât capul. Capul tău îți va spune tot ce vrei să auzi, dar intuitiv vei ști doar."
--Ter Wade
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu