Totalul afișărilor de pagină

21 feb. 2021

Intr-o anumita faza a Ascensiunii...


 

Intr-o anumita faza a Ascensiunii, corpul nostru devine mai mare (ne ingrasam). Cand inima noastra se deschide incepem sa integram mai multa Lumina, iar aceasta incepe sa lucreze in sistemul nostru limfatic, incepem sa luam in greutate. Corpul nostru devine mai mare fiindca Lumina lucreaza in interiorul nostru si reconstruieste totul de la nivel celular. Practic, sunt reconfigurate toate sistemele din interiorul nostru, toate organele. Dupa aceasta reconfigurare, modul in care functioneaza corpul nostru este unul diferit.
Nevoia „exagerata” - asa cum o catalogheaza mintea noastra umana - de somn face parte din acest proces de reconfigurare, fiindca este nevoie sa fie oprita mintea, pentru ca schimbarile din corpul nostru sa se poata petrece mai repede. De aceea este necesar sa dormim: ca sa fie oprita orice interferenta a mintii in acest proces.
De asemenea, se intampla uneori ca mintea/ creierul tau sa nu mai functioneze „normal”, sa simti ca nu poti procesa nimic, ca te uiti la altcineva cum iti vorbeste, dar nu esti capabil sa „receptionezi”/ intelegi nimic din ceea ce-ti spune.
In plus, odata cu trecerea la niveluri mai inalte de vibratie, memoria voastra va incepe sa fie „stearsa”, veti uita multe dintre lucrurile 3D." (Lisa Transcendence Brown)
- Via Daniel Gaucan
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu