Totalul afișărilor de pagină

4 feb. 2021

Păcăleala și iluzia "ajutorului"...


 
Păcăleala și iluzia "ajutorului" sau "rezolvărilor" prin lăsarea grijilor în seama lui Dumnezeu ori invocând "facă-se voia ta Doamne" este următoarea:
Atunci când cineva invocă pe Dumnezeu, gândește și spune doar atât, Dumnezeu. Nu spune CREATOR PRIM, Dumnezeu Adevărat, Sursa a tot și toate deci este o exprimare generică.
Iar Doamne este și mai și. Ce înseamnă cuvântul doamne ? Este un substantiv la plural. Este tot o cerere generică, fără destinatar precis.
Orice invocare, cerere generică, este echivalentul unui contract, înțelegere, pact, în alb.
Imediat se sesizează o grămadă de entități ce stau printre noi și nu se văd în 3D. Abia așteaptă să ceară cineva ceva. Și gata, contractul se încheie, ești ajutat, ți se scoate un doctor bun în cale, te ajută neamurile cu transportul gratis, etc.
Bineînțeles că toate au un preț.
Prețul este interferența, preluarea energiei printr-un act consimțit.
După ce se află de aceste mecanisme, oricine poate scăpa de aceste contracte, înțelegeri, prin simpla enunțare.
Spui cu cuvinte simple și atent alese că anulezi, rupi, arzi orice contract încheiat cu voie sau fără voie, cu toate entitățile care te-au interferat cu acordul sau fără acordul tău.
Atunci când cineva se află într-o situație nefavorabilă și crede că doar niște doamne de treabă îi mai pot fi de ajutor, de fapt nu trebuie să ceri nimic.
Trebuie să aduci viitorul în prezent, să aduci rezolvarea problemelor (dintr-un viitor apropiat) în prezent.
Acest lucru se face mulțumind pentru rezolvarea problemelor (pt starea de sănătate ideală pe care o am, de ex.), din inimă, cu puterea inimii, ca și cum acel lucru s-a întâmplat deja.
Așa se aduce viitorul în prezent, acesta este mecanismul materializării, puterea minții + puterea inimii.
 
 Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com  
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu