Totalul afișărilor de pagină

26 feb. 2021

Fricile si negativitatea...


 

"Cei mai puternici dintre voi au reusit deja sa-si depaseasca fricile si negativitatea, care functioneaza ca niste ancore ce ne tin blocati in 3D. Fricile si negativitatea provoaca separarea si-i impiedica pe oameni sa avanseze la un nivel mai inalt de vibratie/Constiinta, unde isi vor putea accesa abilitatile/darurile lor superioare. Cei care inca nu si-au depasit toate fricile vor atinge la acest nivel dupa ce isi termina munca interioara, vor veni cu „valul” urmator.
„Valurile” sunt grupuri de oameni care se afla la acelasi nivel de vibratie si care actioneaza impreuna, in unitate. Aceste persoane care sunt compatibile unele cu altele cresc in vibratie impreuna, ca un val. „Codurile” informationale sunt transferate/ impartasite intre acesti oameni si asta face ca ei sa avanseze la urmatorul nivel impreuna, fiind conectati unii cu altii.
Si odata ce iesi din dimensiunile inferioare, constati ca fiecare nivel la care urci este mai magic si mai puternic din punct de vedere al abilitatilor/darurilor personale.
Ascensiunea presupune indepartarea tuturor straturilor de emotii de vibratie joasa, renuntarea la ideea de separare si constientizarea faptului ca suntem UNA.
Nimeni nu ascensioneaza de unul singur; noi facem parte din diverse “valuri”, in functie de nivelul nostru de vibratie/Constiinta."
(Rick Jewers)
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu