Totalul afișărilor de pagină

17 feb. 2021

Ce este Energia Angelică?...


 Energia Angelică este o Lumină de înaltă frecvență, unică pentru îngeri. Este vibrația de vindecare semnatică a tărâmului îngeresc.

Energia Angelică este calmantă, vindecătoare, purificatoare și iubitoare necondiționată. Este înrădăcinat în femininul divin, totuși poate fi conectat și la masculinul divin.

Energia îngerilor ridică Conștiința, deschide percepții miraculoase și TREZEȘTE Inima.

Cum mă pot conecta la Energia Angelică?

Vă puteți conecta la Energia Angelică lucrând cu ghizi îngeri (cum ar fi Arhangheli). Totuși, acest articol este despre cum să trezești Esența Angelică în propriul tău spirit.

Când treceți printr-un „înger de pământ care se trezește”, veți descoperi că sincronicitatea și „destinul” par să vă conducă în locurile potrivite. Vor apărea profesorii și informațiile perfecte. Ele vă vor ajuta să vă treziți din nou înnăscuta Energie Angelică.

Ce sunt Îngerii Pământului?

Îngerii pământului (uneori numiți îngeri încarnați) sunt oameni care au existat pe tărâmul îngeresc înainte de a trăi pe această planetă.

Acești „îngeri de pe Pământ” au un set de calități care îi marchează ca fiind diferiți de ceilalți. Ei au o misiune specială în această viață de a livra Lumina Angelică lumii.


Înainte să înțeleagă cine sunt cu adevărat, majoritatea îngerilor de pe pământ consideră că viața pe Pământ este o provocare. Acest lucru se datorează faptului că șablonul lor îngeresc înnăscut îi face incredibil de sensibili la energie.

O întreagă serie de probleme pot apărea din această sensibilitate extremă, cu excepția cazului în care îngerii pământului lucrează în mod activ pe ei înșiși pentru a înțelege natura lor unică.

De unde știu dacă sunt un înger de pe Pământ?

Acesta este un subiect complex, dar ați putea fi un înger al pământului dacă:

- sunteți atrași de imagini cu îngeri sau informații despre ei

- oamenii te numesc adesea „înger” în conversație, de exemplu „oh Sally, ești un înger!”

- vedeți „semne” clasice ale îngerilor, cum ar fi pene albe, numere repetate (în special 4, 44, 444) și flash-uri de lumini strălucitoare colorate în vederea dvs. periferică

- aveți o natură predominant introvertită (poate fi un echilibru sau introvertit și extrovertit, dar cu siguranță trebuie să fiți singur adesea)

- te-ai regăsit adesea în relații dezechilibrate, oferind mai mult decât primești

- veți vedea întotdeauna ce este mai bun în oameni, aveți încredere și îi lăsați pe oameni să se comporte urât iar și iar.


- absorbi bagajul emoțional al altor persoane ca un burete

- ai atras întotdeauna oameni care au nevoie de multă vindecare

- iubești natura și spațiile liniștite și te poți simți copleșit în medii urbane sau supra-stimulate

- ai o natură emoțională „brută” și te simți foarte profund.

Aceasta este o * descriere foarte simplă * a trăsăturilor și calităților îngerilor pământeni. Dacă citiți acest articol, este un semn clar în sine că ați putea fi un înger întrupat pe pământ! "
Sursa: Sophie Bashford 2021

Traducere: Angelica Mihaela Costea 

 

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu