Totalul afișărilor de pagină

13 apr. 2015

Asculta acea voce suava si calda din interiorul tau...

Dacă te gândeşti că nu ai nimic de pierdut, câştigi. Dacă gândeşti că ai ceva de câştigat, pierzi.Totul ţine de motivaţie. De ce faci ceea ce faci chiar acum? Să eviţi pierderea? Să obţii un câştig? Ambele motivaţii sunt greşite. Viaţa nu este despre câştig şi pierdere. Viaţa este despre a fi sau a nu fi, a exprima sa nu exprima, cine eşti.Nu fă lucrurile pentru propriul beneficiu. Şi de asemenea nu fă lucrurile pentru a evita pierderile personale. Fă lucrurile pentru a simţi autenticitatea personală. Atunci viaţa ta va avea sens, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.- Neale Donald Walsch
1. Iubeste-i pe cei de langa tine asa cum ai vrea sa fii tu iubita. Fii generoasa in iubire, in caldura sufleteasca si atinge inima cuiva drag astazi printr-un lucru simplu, dar profund. Nu te mai gandi la ce primesti tu din asta, intreaba-te intotdeauna: “Ce pot oferi eu astazi?”, “Cu ce il pot ajuta pe cel de langa mine?”
2. Lasa loc imprevizibilului sa iti insoteasca viata. Acolo unde ratiunea nu planifica totul dupa propriile reguli, Divinitatea are posibilitatea sa iti sustina pasii, astfel incat viata ta sa fie imbalsamata in imprejurari frumoase. Fa loc, permite-i Gratiei Divine sa coboare!
3. Nu trebuie sa se intample ceva pentru a fi pe calea ta. Nu trebuie sa ajungi undeva pentru a-ti urma destinul. Nu trebuie sa astepti nimic pentru a trai ceea ce trebuie sa traiesti. Tot ceea ce simti si experimentezi.
Acum face parte din desavarsirea ta. Doar fa liniste si asculta. Si devino constienta de miracolul clipei de Acum. Atunci vei intelege ca totul este potrivit exact asa cum este si ca nu trebuie sa fie niciodata in alt mod pentru a fi bine sau corect.
4. Iubeste ca si cand nu ai fi trait dezamagirea niciodata. Arunca-te in bratele iubirii si las-o sa te invaluie in puritate, naturalete si abandon. Uita de ceea ce crezi tu ca esti si ai trait pana acum, comunica si traieste de la suflet la suflet ca si cand nu ar exista o lume a contrastelor. Totul este iubire, lumina si intelegere in jurul tau!
5. Intotdeauna deciziile iti apartin. Dar tine minte ca deciziile luate cu mintea sunt total diferite de deciziile luate cu inima. Diferenta este ca atunci cand iei decizii cu mintea, devii rigida si te limitezi doar la ceea ce mintea ta poate concepe.
In schimb, cand iti deschizi inima si faci liniste sa asculti cu adevarat, atunci Divinitatea iti vorbeste prin intermediul Sufletului tau. Atunci stii ca n-ai cum sa dai gres niciodata si stii ca decizia luata este cea mai potrivita pentru toti cei implicati.
Mintea ta nu poate sa vada ce e dincolo de aparente, insa sufletul tau este mesagerul cel mai de incredere al Divinitatii, ce vede Esenta de dincolo de tot ceea ce se vede in exterior.
6. Solutiile exista tot timpul cand ai nevoie de ele. Cand vei deschide cu adevarat Ochii, atunci le vei vedea. Invata doar sa privesti prin ochii potriviti, aceia ai Inimii si ai Iubirii. Relaxeaza-te, binecuvanteaza viata si fa din aceasta calatorie o oportunitate divina prin care te redescoperi in milioane de forme.
Fiecare forma este la fel de minunata si fiecare situatie are o solutie potrivita. Cand vei renunta la a te mai ingrijora, atunci o vei gasi si tot atunci vei redobandi si bucuria pentru viata. Iubeste, traieste si priveste cu Inima!
7. Devino o inspiratie divina pentru cei din jurul tau. Nu mai astepta de la ceilalti sa faca lucrurile care tie iti fac placere, ci fa-le tu singura si inspira-i si pe ceilalti sa inceapa sa faca lucruri care le aduc bucurie si implinire in suflet. Poti face lumea mai frumoasa exact acolo unde te afli, cu putinul pe care il ai. Tot ceea ce ai nevoie este doar o inima deschisa si un zambet larg.
8. Iesi in lume si urmeaza-ti calea. Fa ceea ce simti ca ai de facut. Nu-ti fa niciodata probleme la cum vei rezolva tot ceea ce ai de rezolvat.
Atata timp cat singurul tau scop este acela de a-ti urma calea pe care o simti in adancul inimii tale, de a face ceea ce stii ca ai de facut (ca si cum ai simti ca Dumnezeu te-a pus acolo, pentru ca sta in puterea ta sa faci ceea ce ai de facut in acel moment, in acel loc), nu-ti fa niciodata probleme cu privire la situatia materiala sau la cum anume vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.
Tu fa primul pas. Dumnezeu iti va lumina drumul si iti va aduce in cale tot ceea ce iti este necesar ca tu sa finalizezi ceea ce ai de finalizat. Mergi cu incredere si bucurie. Fa-ti partea, pentru ca si Dumnezeu isi va face partea Sa.
9. Invata sa ii apreciezi pe oamenii din viata ta pentru rolul lor minunat pe care si-l fac in reamintirea Ta despre Cine Esti cu Adevarat. Fii aproape cu inima de ei si mangaie-i cu vorbe calde, pline de iubire si de recunostinta. Si fa intotdeauna acest lucru cu sinceritate.
Chiar daca acum prezenta unei persoane in viata ta iti provoaca nesiguranta sau disconfort, va veni o vreme in care vei intelege de ce aceasta persoana a trebuit sa existe in viata ta. Nu te comporta niciodata urat cu o persoana, pentru ca nu stii ce binecuvantare se ascunde in spatele prezentei sale in viata ta.
10. Indragosteste-te de tine insati. Opreste-te din agitatie si porneste ori de cate ori poti in explorarea Sinelui tau Adevarat. Tu stii ca esti mai mult decat o prezenta fizica. Bucura-te de momentele petrecute in solitudine pentru a te cunoaste mai bine.
Descatuseaza comoara ascunsa si nu iti fie teama de ce vei descoperi. Coboara chiar si acolo unde, poate, cu ani in urmaƒ ai pus sigiliu. Revarsa-ti, daca e nevoie, lacrimile retinute si elibereaza-te de iluzia suferintei. Dincolo, se afla privelisti verzi de impacare si liniste. Fii curajoasa!11. Nu uita niciodata ce important este sa traiesti cu bucurie desavarsita. Nu trece niciodata cu vederea frumusetea din tot ceea ce exista. Fiecare clipa este un dar special prin care Universul iti arata cat de mult te iubeste. Bucura-te de aceste daruri minunate. Ramai centrata in profunzimea inimii tale si bucura-te de tot ceea ce traiesti. Universul va avea grija de restul. 12. Inchide ochii si respira profund. Uita pentru moment de toate grijile si indoielile care te apasa. Lasa-ti deoparte toate gandurile, toate fricile, toate asteptarile si toate resentimentele. Asculta doar. Asculta acea voce suava si calda din interiorul tau. Ramai pentru cateva momente in tacere si in splendida contemplare a fiintei tale divine.
13. Invata sa faci din amabilitate si din generozitate doua virtuti trainice ale inimii tale. Amabilitatea este o virtute ce calmeaza si regenereaza, iar generozitatea este daruirea sufletului. Ce poate fi mai frumos decat o persoana blanda si calma, ce daruieste neconditionat iubirea si frumusetea ei intregii lumi?
14. Invata sa dai drumul lucrurilor din viata ta. Cu cat vei invata sa faci acest lucru mai des, cu atat mai frumoasa va deveni viata ta. In spatele acestei practici se afla de fapt o incredere profunda ca totul in viata se desfasoara intotdeauna exact asa cum trebuie, iar tu esti impacata cu tot ceea ce vine in experienta ta de viata.
Cu cat vei da mai mult drumul lucrurilor din viata ta, cu atat mai mult vei face loc lucrurilor noi si minunate sa-ti apara in cale si sa te imbogateasca. Nu ramane angrenata in trecut, nu tine cu dintii de niste amintiri dureroase, nu incerca sa ii obligi pe oamenii din viata ta sa-ti ramana alaturi, daca ei simt ca altul este drumul lor.
Gaseste-ti iubirea, fericirea si increderea in sufletul tau si ofera-le tuturor libertatea de a face exact ceea ce simt ei sa faca, iar tu elibereaza-te de lucrurile si de sentimentele care iti fac rau.
15. Invata sa ai incredere in Divinitate. Nu mai incerca sa cauti milioane de motive logice si rationale care sa-ti argumenteze daca ceea ce simti e bine. Urmeaza-ti inima si ai incredere ca pasii iti sunt ghidati spre cel mai mare bine. Nu poti descoperi uniunea divina si iubirea adevarata prin minte. Toate acestea depasesc cu mult conceptia umana.
16. Teama este o simpla iluzie. Ea nu exista. Teama inseamna lipsa recunoasterii iubirii in sufletul tau. Tot timpul cand resimti teama cu privire la orice lucru din viata ta, intreaba-te in felul urmator: “Ce-ar face iubirea acum?” si vei gasi imediat raspunsul.
17. Nu te invinovati niciodata pentru o reactie pe care ai avut-o. Constientizeaz-o, preia-ti lectia si mergi mai departe cu bucurie si intelepciune. Nu a fost decat o alta oportunitate minunata prin care sa-ti mai reamintesti cate ceva despre tine. Fii recunoscatoare si continua-ti calatoria cu gratie si cu iubire.
18. Atunci cand esti mult prea obosita, pierzi din intensitatea si profunzimea legaturii pe care o ai cu Ceea Ce esti Tu cu Adevarat. Atunci nu te onorezi pe tine asa cum meriti si nici nu iti respecti si apreciezi corpul asa cum acesta merita.
De aici, intervine apoi frustrarea, nemultumirea si incepi sa ai din ce in ce mai putina claritate cu privire la ceea ce faci. Asa ca, relaxeaza-te, ofera-ti timp pentru meditatie si liniste interioara. Odihneste-te indeajuns de mult incat sa te simti proaspata, energica si profund conectata la Nivelul Inimii.
19. Atunci cand ceri raspunsuri si ghidare de la Divinitate, invata sa ai rabdare si sa-ti pastrezi echilibrul interior, bucurandu-te de fiecare etapa a calatoriei.

Din momentul in care alegi sa te asculti si sa urmezi intelepciunea divina ce iti este redata in urma ascultarii, vei vedea ca sufletul tau incepe sa te ghideze in directia misiunii tale, in directia implinirii propriului destin. Invata doar sa ai rabdare, sa traiesti mai mult din pace si din increderea faptului ca totul este perfect exact asa cum este.
20. Oricat de zgomotoasa ar fi lumea ta exterioara, in momentul in care iti amintesti sa respiri, sa zambesti din toata inima si sa te bucuri de momentul de Acum, o stare profunda de pace si de recunostinta se va asterne in Sufletul Tau. Nu te priva de acest sentiment grandios. Ramai in Pace! sursa-Tania Tita – http://www.kudika.ro


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu