Totalul afișărilor de pagină

12 apr. 2015

JUDECATA ...

Dragilor, foarte multi oameni nu cunosc mecanismele subtile de manifestare a Creatiei Lui Dumnezeu, nu cunosc legitatile dupa care se conduce acest Univers, si drept urmare, la orice pas sau situatie ivita, apare judecata.
Judecata, de orice natura ar fi ea, aduce in prim-plan o situatie neinteleasa a celui/celei care o emite. In general, judecata apare atunci cand constiinta este limitata, aceasta nu poate evada din limitele impuse de societate, sistem si credinte impamantenite. Aici ma refer la faptul de a judeca in sine, nu in sens de dreptate, sau de a face dreptate, ci in sensul de a emite ipoteze referitoare la oameni in general. Ceea ce emite judecata, in sine, este mintea.  Vrem nu vrem, ajungem la conditionarile si limitele mintii. Atunci cand mintii nu-i este pe plac o situatie anume, ea emite scenarii, ipoteze, face calcule, imparte si desparte, exact ca un program de calculator.
Veti auzi in stanga si-n dreapta voastra ca: “ala e prea mic”, “aia este prea grasa”, “nu esti bun de nimic”, “fetito esti o parasuta”, “ala e hot”, “sot sau sotie infidel/a” s.a.m.d. Mintea emite aceste judecati pentru ca asa a fost educata, asa a invatat, asa i s-a inoculat. De exemplu: vedeti pe strada o femeie care este supraponderala. Mintea spune: ”mama, ce grasa e asta!”, “mai mananci batozel mult, o sa te faci cat planeta Jupiter”?, “ Mamaaaa, ce elefant!”. In acest exemplu, stie oare mintea ca poate femeia aceea are vreo boala pe care a mostenit-o genetic? Nu stie! Mai usor este sa judece. Judecata mintii nu face decat sa scoata la suprafata mizeria pe care o detine. Energiile dense sunt acolo si ele trebuie sa iasa la suprafata.
Inima nu judeca!
Mintea care nu mai emite judecati, inseamna ca este o minte goala, exact ca mintea unui copil care abia se naste. Copii pana intr-o anumita varsta nu judecata, ei vin din Sursa, ei vin din Iubire, in creierul lor nu s-a scris nicio limitare, mintea lor este guvernata de inima. Ei sunt iubirea pura.
Judecata bazata pe perceptia faptului ca lucrurile trebuiesc facute bine sau ca lucrurile sunt rele, apartine unor constiinte care sunt limitate. Nu va judecati pentru faptul ca vreti sa traiti anumite experiente, de toate aveti nevoie pentru a evolua, fie ca sunt “bune” sau “rele”. Sunt incercari de a vedea limpede ce sunteti voi in esenta, ce sa alegeti pentru a reveni la constiinta deplina, pentru a va reintoarce in Sursa. Deci, nimic nu este bun sau rau. Renuntati sa va mai judecati pentru alegerile pe care le faceti in aceasta calatorie interioara. Cu totii jucati diferite roluri unii fata de ceilalti, tocmai pentru a gasi impreuna drumul.  

Renuntati sa va mai purtati ridicol, sa va acuzati unii pe ceilalti de te miri ce, priviti-le ca pe niste lectii din care este necesar sa invatati. Nu va face cinste faptul ca gasiti vina pentru o situatie - vecinului tau, tatalui tau, fratelui tau, surorii, prietenului/prietenei sau animalului de companie.  Este necesar sa constientizati cat de urgent este sa lucrati cu voi insiva. Foarte multi nu realizati ca sunteti aici sa invatati, egoul va conduce cum stie el mai bine, viata este traita fara calitate. De ce va vedeti separati unul de celalalt? De ce va vedeti dusmani? De ce trebuie sa fie razboi? Ganditi profund asta.
Mintea guvernata de egou, de sinele fals, aste infestata de programari, de limitari, care toarna incontinuu mizeria care i s-a turnat cu palnia de societate, mintea urmeaza programul matriceal 3 D. O minte care nu mai judeca este o minte care este guvernata de inima, care este iubire. Se poate zice ca acea minte a spart marea programare a acestei iluzii, a acestei Matrice, a reusit sa faca legatura cu mintea cosmica de unde a extras adevarul. Atunci cand ajungi la acest prag, iluzia din jurul tau cade, exact cum cad piesele de domino care sunt insiruite una in spatele celeilalte. Trezirea este prima piesa care se prabuseste peste urmatoarea si asa se distruge toata aceasta iluzie. Deci, ca si concluzie, judecata nu apartine luminii, ci este in esenta o eroare de perceptie. Ajungand la pragul cand vezi tot adevarul, devii spectator la tot ceea ce se intampla, deoarece te-ai sustras acestui joc.
Nu va judecati pentru ca ati ales niste lectii prin care sa treceti si nu va mai amintiti asta. Priviti cu demnitate si cu o mare responsabilitate tot ceea ce vine in intampinarea voastra. Cadeti adesea in capcana unor credinte perpetuate ca fiind adevarate coduri morale dupa care viata trebuie traita.


Fals!

Viata nu trebuie traita ca la carte, nu este experienta voastra ceea ce scrie in carti, sau din ce spune unul, altul, viata v-a fost data sa aveti propria voastra experienta asupra ei. Daca ai trait experienta altuia, nu este experienta ta. Ai libertatea de a alege cum sa-ti traiesti viata. Analizati profund si mereu tot ce se intampla.
Niciodata sa nu luati o situatie ca atare, caci este posibil sa percepeti totul eronat. Realitatea este cu mult mai complexa decat va imaginati ca este. Treceti perceptiile voastre prin filtrul inimii, acolo unde iluzia se separa de realitate si vedeti totul exact asa cum este. Turnati iubire peste tot, caci iubirea este rezolvarea la toate “ problemele” voastre. De fapt este necesar numai sa va reamintiti cine sunteti. Acceptati acest adevar. Voi sunteti lumina. Nu cititi cu mintea, ci mai degraba cu inima. Simtiti tot ce se spune aici, raportandu-va la ideea ca noi suntem un tot unitar, o singura minte, o singura constiinta, intr-un Univers de Iubire.
Stiu ca nu veti fi de acord cu tot ce este scris aici, dar va repet, mintea se joaca cu voi. Voi nu sunteti egoul si nici mintea, desi va identificati adesea cu ele. Cu toate aceste programari, limitari si conditionari, situatia arata niste papusele in mainile unui Papusar. Realizati ca voi sunteti stapanii propriei voastre vieti. Taiati corzile Papusarului. Ridicati-va in picioare si fiti divini. Aratati lumina voastra, nu mizeria si neintelegerea. Incercati sa analizati acest aspect. Voi sunteti energie venita din Dumnezeu. Voi sunteti Dumnezeu. El este in Inima voastra.
-SURSA- http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu