Totalul afișărilor de pagină

26 apr. 2015

Sunteti cautatori de adevar...

Inima ta este o comoara.
Sunteti cautatori de adevar, pe un drum care aduce multe delicatese si lectii de cunoastere imbibate cu de toate.
Adevarul pe care il cautati ~ sunteti voi insiva ~
Ce este acesta lumina care straluceste atat de luminos?
Ce este acel ceva in care tu crezi sau iti este drag tie?
Care este baza sau fundatia a cine esti si cum ai ajuns aici?
Acestea sunt doar cateva din intrebarile pe care le vad formandu-se in mintea multora.
In interiorul inimilor voastre, dragilor, este o lumina, Lumina voastra, care a fost intotdeauna acolo. Care doar asteapta sa fie dezvaluita.
Este stralucitoarea Lumina Divina din inima ta, Scanteia lui Dumnezeu,Lumina care va incurajeaza cu optimism sa mergeti mai departe, sa inaintati, sa avansati, sa doriti sa stiti mai multe despre Sursa Divina,Tatal Nostru.
Multori dintre cei dragi, lumina este timida doar pentru ca este neutilizata sau neobservata.
Toata intelepciunea si cunoasterea pe care le cauti de-a lungul calatoriei tale nu vor fi indeplinite pana cand nu vei vedea aceasta Lumina, a Inimii tale frumos iluminate care starneste mintea si sufletul in actiuni pline de iubire.
Toate inţelegerea spirituala este in inima ta.
De aici, din acest loc straluceste mai departe in alte parti din viaţa ta.
Toate lucrurile care rezoneaza cu tine (sunt de acord cu tine), ceea ce iti aduce bucurie incredibila, este acolo, in INIMA TA.
Atunci cand treci printr-o perioada dificila, Lumina ta pe care il ai activat, iti va da mai multa energie, curaj si incredere.
Inima ta este un loc nesfarsit de Iubire si Lumina. Si in interiorul aceastei parti incredibile din tine, plina de bucurie , detii toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a te propulsa de-a lungul calatoriei tale spirituale in Lumina si Inima lui Dumnezeu, unificand Inima ta cu a Lui, cu o legatura mult mai puternica decat inainte de inceperea calatoriei tale.
Cand esti capabil de a lasa trecutul in urma, nevoia de ai judeca pe altii, durerea pe care altii cauzeaza prin judecata lor – prin iertare,curatare, si iubindu-te pe tine si pe celelalte creaturi a lui Dumnezeu neconditionat, cu cea mai pura compasiune din inima mereu iubitoare, atunci vei incepe sa te muti in constiinta ta mai inalta. O mare Pace te asteapta acolo. Si cu adevarat esti impacat cu tine insuti.
Pace in tine si cu restul lumii si cu Dumnezeu.
-sursa- http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2012/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu