Totalul afișărilor de pagină

17 apr. 2015

LINISTEA DIN TINE ...



Va intampin cu Iubire si cu bratele deschise, pe voi, copiii mei dragi si nu numai!

Linistea din tine....un subiect pe cat de controversat pe atat de iubit de voi toti! Bineinteles, reteta nu exista! Fiecare isi gaseste linistea asa cum se pricepe el mai bine si fiecare extrage propria reteta din viata de zi cu zi.

Cei mai neincrezatori veti spune:"Da, dar in dimensiunea nostra e greu sa ai liniste in Suflet, sa ai liniste in Inima  inconjurat de problemele zilnice, inconjurat de grijile zilnice....rate la banci, parinti batrani, copii care se imbolnavesc, adolescenti naravasi etc".Si totusi, aceasta liniste poate fi atinsa...detasarea va poate ajuta in aceasta directie. Cand apare orice fel de problema, asteptati 2 secunde, faceti un pas in spate daca trebuie si nu va aruncati direct in valtoarea acestei probleme!

Lasati sa treaca "socul" si apoi nu implicati nici mintea prea mult in "problema"; dati frau liber Inimii si treceti Solutia prin filtrul ei! Nu o sa va para rau nici pe termen scurt, nici pe termen lung! Aveti curajul si asumati-va "riscul". Bineinteles ca veti fi catalogati drept nebuni cel putin dar cu timpul, ceilalti se vor obisnui cu deciziile voastre bazate pe simtirea inimii si ori va vor accepta, ori vor pleca de langa voi!

Cei care vor pleca inseamna ca nu mai aveau lectii langa voi, nici voi cu ei! Sa nu va para rau! O astfel de "curatenie de Primavara" este necesara in momentul schimbarii tacticii de abordare a noii voastre vieti, in noile energii si cu speranta traiului pe noul Pamant. Nu va lasati afectati de tot ce apare in calea voastra, analizati rapid ce merita si ce nu merita, voi sunteti singurii care puteti decide ce sa va afecteze dinafara si ce nu.

Atata timp cat prea putine va mai zdruncina din exterior si "judecata Inimii" va fi din ce in ce mai clara si voi din ce in ce mai fericiti si mai detasati!

Asa sa fie! Va iubesc si sunt alaturi de voi in fiecare clipa!
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu