Totalul afișărilor de pagină

9 apr. 2015

MI-E MILA...

Oare de cate ori nu ati spus aceste cuvinte in drumul vostru, despre oameni sau animale aflate in situatii grele. V-ati identificat cu drama lor, ati spus "Mi-e mila" si chiar ati plans de mila lor. Chiar daca le-ati sarit in ajutor, nici nu stiti cat rau le-ati facut cu acest sentiment manifestat fata de ei!
 

Identificandu-va cu drama pe care ei si-au ales-o constient sau nu, ati adaugat pe umerii lor si energia durerii voastre, la cea pe care ei o aveau deja. Nu este bine pentru nimeni sa faceti asta, nici pentru voi si nici pentru ei.
Nu aveti de ce sa traiti astfel de stari, ale  milei! Mila voastra sau altfel spus, identificarea voastra cu problemele cuiva,  nu face decat sa ingreueze situatia acelei fiinte, iar povara sa-i fie si mai grea. Fiecare suflet isi hotaraste singur lectiile prin care vrea si are nevoie sa treaca. Faptul ca plangeti odata cu acea persoana nu il mangaie sau il ajuta cu ceva. Ba din contra, va simti si mai apastoare durerea lui. Pe deasupra va impovarati si sufletul vostru cu acea traire.
 
Singura modalitate de a ajuta, este compasiunea. Compasiunea presupune ca voi trimiteti iubirea si intelegerea voastra acelei fiinte, ca ii respectati alegerile pe care le-a facut. Energia iubirii voastre ii va da putere sa treaca mai usor peste lectiile pe care le are de trecut. Va intelege mai repede si mai usor si va trece mai departe.
Nu va ingreunati calea catre ascensiune a sufletului vostru cu poverile si lectiile altor fiinte. Fiecare suflet are drumul sau. Respectati alegerile tuturor. Traiti in aceasta lume fara sa faceti parte din drama altora. Cu cat sunteti mai detasati si linistiti , cu atat sunteti mai evoluati. Aveti grija de gandurile voastre si trimiteti iubire. 
Daca trimiteti iubirea voastra si poate dati o mana de ajutor, este cel mai bine. Iubirea da energie si puterea de a trece peste orice cu usurinta. Iubirea va inalta. 
Deci eu nu plang cu tine ca mi-e mila de tine, pentru ca eu inteleg si respect alegerea sufletului tau! 
Eu aleg sa iti trimit din compasiune pentru tine si alegerile tale, IUBIRE!
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu