Totalul afișărilor de pagină

2 apr. 2015

FITI LUMINA ...

Fiecare fiinta de aici are dorinta sa ajunga la adevaruri mult mai mari decat a stiut vreodata.Toti alegeti experiente proprii de viata,toate aceste alegeri sunt facute din nevoia de a invata in evolutia sufletului.In acest proces prin care ati trecut cu totii, de multe ori v-ati clatinat,ati simtit durere enorma si poate ati pierdut calea de multe ori.

Acolo unde exista iubire,care este un instict natural in voi toti, va puteti salva in situatii limita,viata voastra nu are cum sa o ia pe un curs gresit daca voi locuiti in acest sentiment frumos.Ea este lumina voastra care nu  va lasa niciodata sa fiti tarati in noroi, in viata mereu ati avut parte de momente care erau lipsite de dragoste si de multe ori ati sfarsit tarati in noroiul adus de evenimentele traite.
Fiecare suflet trece prin perioade de turbulente, sau crize care va forteaza sa dati niste raspunsuri.Aceste raspunsuri ,sau reactii va trag in noroi sau va dau oportunitatea sa vedeti ca lumina voastra a stralucit in acele momente , voi nu ati fost trasi in intuneric.

Niciodata nu ati fost victime in fata vietii,trebuie doar sa invatati sa pastrati echilibrul,va puteti ridica mai sus decat v-ati imaginat vreodata ,daca nu cadeti in haos si mizeria care va inconjoara.Nu este usor,dar sa nu alegeti niciodata rolul de victima,nici haosul si nici intunericul.

Cand va detasati emotional, atunci vi se deschide o perspectiva diferita,o realitate noua,veti intelege viata de la un alt nivel mult mai evoluat.Mereu ati crezut in tot ce vi sa transmis,a fost baza vietii voastre,de acolo  ati plecat si tot acolo ati ajuns, pentru ca alceva nu v-ati permis niciodata sa experimentati.Acceptati ca voi sunteti Creatori,voi aveti pensula in mana si tot voi faceti tabloul vietii voastre.
Experientele voastre de viata sunt darurile voastre,ele va dau acum oportunitatea sa vedeti unde este gresit,unde trebuie schimbat si ce experiente mai urmeaza sa adaugati.

Convingerile interne va tin pe loc ,sau va lasa sa zburati departe de limita care o stiati.Fundatia voastra este indoiala,teama,frica,durerea,lumea voastra externa asta va oferit mereu.Legea universala spune ca fundatia tuturor invataturilor sta in cunoasterea lasata de Dumnezeu, El nu a facut limitari in Creatia Sa si este doar IUBIRE.

Cel mai mare dar care voi il puteti oferi sufletului vostru, este darul de a permite sa experimeteze fara limitari tot ce el doreste.Experientele va aduc intelepciune,intelegerea vietii,iubirea fata de voi si fata de Dumnezeu va vindeca de durere si suferinta,asta este singura posibilitate reala care o poate alege sufletul vostru in mare sa intelepciune.



Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu