Totalul afișărilor de pagină

1 sept. 2015

De ce persoanele “bune” au parte de lucruri “rele” ...

Când ne uităm la alţii şi ne întrebăm de ce lor le merge mai bine ca nouă şi cum de ei reuşesc să se menţină pe linia de plutire, când noi aproape că ne înecăm, ar trebui să înţelegem un lucru.
Viaţa ne oferă întotdeauna ceea ce suntem dispuşi să acceptăm.
Deci da, motivul pentru care te afli într-o situaţie mizerabilă este pentru că ai acceptat o asemenea situaţie în viaţa ta. Motivul pentru care eşti călcat în picioare, este pentru că i-ai lăsat pe ceilalţi să o facă.
Ceea ce ţi se întâmplă nu are neapărat legătură cu felul în care te porţi tu cu alţii. Ceea ce ţi se întâmplă are legătură cu felul în care te porţi tu cu tine.
Lucrurile pe care le inviţi în viaţa ta sunt acolo pentru că le-ai spus “da” la un moment dat. Ceea ce ţi se întâmplă nu este niciodată nedrept. Din contră. Îţi arată ce eşti dispus să accepţi şi să tolerezi. Şi mai mult decât atât, este o oglindă a respectului tău de sine.
Cum poţi avea pretenţia ca viaţa să te respecte, dacă nu o faci tu în primul rând?
Cum te poţi aştepta să inviţi lucruri bune în experienţa ta, dacă tu le spui mereu “da” celor care sunt mai prejos de ceea ce îţi doreşti.
Orice permiţi în viaţa ta, primeşte un “da” de la tine. Chiar şi lucrurile care nu-ţi plac. Dacă le tolerezi, înseamnă că le accepţi. Orice “nu” pe care nu îl spui, este de fapt un “da” ascuns.
 -sursa-http://pentrucapoti.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii: