Totalul afișărilor de pagină

31 aug. 2015

Îngerii bucuriei...

Îngerii bucuriei ne învaţă că Universul este bucurie, că lumina este bucurie, că viaţa este bucurie. Ei ne ajută să trăim cât mai mult posibil în această conştiinţă a bucuriei, astfel ca toate gândurile, sentimentele şi acţiunile noastre să fie inundate de bucurie.
Bucuria este lumina inimii, ea ne dă forţă, ne împrospătează viaţa, îndepărtează tristeţea şi teama. Lumea este mai frumoasă şi mai bună atunci când te bucuri. Când trăieşti în bucurie, eşti comunicativ şi te simţi legat de tot ce este viu în jur. Nu te mai deranjează lucrurile care nu sunt în regulă, iar momentele dificile le treci mai uşor.
Bucuria noastră nu poate fi niciodată totală dacă conştiinţa este fragmentată. De multe ori alegem să ne fixăm privirea pe ceea ce este ireal şi negăm ceea ce este real. Uneori râdem, alteori suntem surprinşi de emoţii plăcute care ne încântă. Dar adevărata bucurie pe care o căutăm este legată de acea realitate care nu se schimbă niciodată. Când ajungem să trăim în această realitate, putem fi în orice loc, putem face orice alegem să facem, fără să ne îndepărtăm de această bucurie. Inima noastră se concentrează atunci pe ceea ce este real în interiorul fiinţei şi nu pe ceea ce este efemer. Astfel nu mai suntem afectaţi de iluzie şi binecuvântăm tot ceea ce atingem, pentru că trăim adevărul din inima noastră. Spre acestă bucurie extatică ne conduc îngerii; este bucuria unirii cu divinitatea, este bucuria regăsirii. Tot ce ne încântă sufletul, ce ne face plăcere, dându-ne sentimentul de fericire, entuziasm sau tot ceea ce definim noi ca fiind bucuria, constituie paşi pe drumul către această stare.
Să-i rugăm pe îngerii bucuriei să ne ajute să îndepărtăm din mintea noastră toate gândurile de tristeţe, de teamă, de îndoială ; să gândim neîncetat că viaţa e frumoasă şi încântătoare şi că suntem fericiţi. Ei ştiu că am fost creaţi pentru a putea trăi permanent în bucurie şi ne ajută să îndepărtăm vălul care ne separă de acea realitate inefabilă a eternităţii.
Trăiesc din plin bucuria vieţii care sălăşluieşte în mine.
-sursa-http://lumeaingerilor.ro/- 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu