Totalul afișărilor de pagină

20 aug. 2015

Înfruntarea Celei mai Dificile Karme ...

De Bob Fickes
Fiecare pas pe care-l facem în viața noastră ne aduce ceva nou de făcut sau de descoperit. Chiar și atunci când ne confruntăm cu o karmă dificilă, aceasta este chiar în grafic și cu siguranță face parte din calea noastră către Iluminare. Karma apare întotdeauna la momentul potrivit. Karma nu apare niciodată prea devreme dar nici nu întârzie. Când o Karmă dificilă își face apariția, ea face parte din lecția noastră de viață pe care o avem de experimentat pentru a face următorul pas.
Karma este învățătorul nostru și nu ne dă niciodată o lecție pe care nu o putem rezolva. Învățătorul știe ce este pregătit elevul să învețe. Învățătorul nu ne dă niciodată o lecție pe care nu o putem învăța, dar ne va da întotdeauna o lecție care este mai solicitantă decât ultima noastră lecție. Învățătorul dorește ca noi să ne dezvoltăm abilitățile astfel încât să putem fi mult mai puternici și mai eficienți în viitor. Motivul pentru care noi am ales această viață cu atât de multe provocări este ca, în cele din urmă, să ne dăm seama că putem realiza orice dorim. Atunci când ne Iluminăm, ne dăm seama că putem face orice! Dacă există ceva ce simțim că nu putem face, atunci aceasta este următoarea noastră lecție!
Întotdeauna există provocări la care ne gândim că nu le putem face față. Depășirea rezistenței noastre pentru a înfrunta provocarea este un pas măreț către împlinirea a ceea ce noi am considerat a fi imposibil. Atunci când o înfruntăm și o depășim, ne simțim mult mai încrezători în noi înșine. Am putut face ceva ce nu am crezut vreodată că am putea face. În Iluminare ne confruntăm cu Infinitul! Chiar înainte de Iluminare ne confruntăm cu cea mai mare provocare cu care ne-am confruntat vreodată. Aceasta este de obicei o decizie pe care trebuie să o luăm, prin care pare că riscăm tot ceea ce știm și avem. Dacă suntem dispuși să facem oricum acel pas, chiar dacă riscăm tot ceea ce iubim, el este pasul final care ne duce la Iluminare.
Nu vă fie frică! Sfârșitul este aproape! Atunci când lucrurile arată cel mai rău, acesta este pasul final care ne duce dincolo de toată frica în Infinita Satisfacție a Iluminării. Dacă suntem cu adevărat Iluminați, nici măcar moartea nu ne poate provoca. Moartea este o iluzie. Ea pare a fi sfârșitul, dar este doar începutul Vieții Infinite în Iluminare. Când ne uităm mai îndeaproape la moarte, și ne scoatem masca fricii, vedem Iubirea Infinită și Viața Infinită din spatele Măștii.   
 Traducere Monica Poka-sursa-http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu