Totalul afișărilor de pagină

15 aug. 2015

Gandurile noastre ne creaza credintele...

    Pe masura ce incepem sa ne amintim cine suntem,  incepem sa renuntam (sa dam drumul) la cine-nu-suntem si, desi a renunta la cine-nu-suntem este ceea ce ne dorim, a renunta la credintele, gandurile si conceptele noastre asupra lumii poate fi o experienta deloc usoara.
Transformarea care se petrece in noi ne schimba gandurile si credintele, ne schimba modul in care experimentam lumea din jurul nostru. Pana acum, cei mai multi dintre noi ne-am evaluat prin perspectiva lumii exterioare. Credintele noastre despre cum aratam, despre ceea ce e de acceptat, ceea ce gandim si cum actionam au fost influentate si stabilite de lumea tri-dimensionala din afata noastra.
Gandurile noastre ne creaza credintele, acestea ne creaza obiceiurile, iar obiceiurile ne creaza vietile. Prin urmare, credintele ne conecteaza gandurile ce alearga prin experientele noastre, formandu-ne concluziile. Totusi, multe din gandurile pe care le gandim si credintele pe care le mentinem nu sunt de fapt propriile noastre ganduri sau credinte; ne-au fost date de mama, tatal, profesorii, preotii si de realitatea tri-dimensionala din afara noastra.
Nu este vorba ca mama, tatal, sau oricine altcineva din jurul nostru ne-au expus acele lucruri in mod intentionat, pentru a ne induce in eroare (a ne indruma gresit); in mod simplu, ei ne-au transmis ceea ce parintii lor si parintii parintilor lor (impreuna cu cea mai mare parte a societatii) i-au invatat sa accepte ca si „adevar”. Crescand, multi dintre noi, poate am simtit intuitiv ca ceea ce altii au acceptat ca fiind „adevarul” lor, nu este „in regula” si pentru  noi, insa opiniile acceptate prin consens reprezinta ceva foarte puternic. Nu este usor sa te ridici impotriva unui grup, sa te certi cu cei mai in varsta, sau cu cei dragi. In consecinta, multi dintre noi au invatat sa „intre in linie”(sa se conformeze) , sa-si reprime simtirea intuitiva si sa-si reduca la tacere sentimentele. In acest proces am devenit amortiti. De aceea, atat de multi oameni sunt nefericiti astazi, insa fara sa aiba vreo idee de ce. Asta se intampla pentru ca au pierdut legatura cu propriul lor sistem interior de ghidare.
Acum, pe masura ce incepem sa ne trezim, o noua cunoastere se dezvaluie in interiorul nostru. Incepand sa ne cautam propriul adevar si sa pasim pe calea noastra unica, multi dintre noi incepem sa realizam ca exista mult mai mult in ceea ce suntem, decat ne-a facut sa credem lumea exterioara. Pe masura ce privim in interiorul nostru, incepem sa ne dam seama ca suntem multi-dimensionali, fiinte spirituale capabile sa se alinieze cu un Adevar mai Inalt. In timpul acestei transformari, incepem sa recunoastem ca propriul nostru adevar este cel ce ne creaza fericirea, succesul, o sanatate echilibrata, adaugand simplitate drumului vietii noastre.
In trecut, doar cateva suflete au experimentat acest Adevar Inalt. Acum, insa, acest adevar s-a transformat intr-o aventura ce este cautata de multi. Datorita tie si multor altora, care se trezesc acum, o noua constienta se dezvaluie! Lumea tri-dimensionala care a fost definita de adevarurile,structurile si credintele celor din jurul nostru nu mai functioneaza si se dizolva. Experimentam o schimbare  imensa, o accelerare a constientei lucide.
O mare Trezire! 

Ce Sunt dimensiunile a Treia si a Patra?
Multi stim, sau simtim in mod inuitiv, ca are loc o restructurare sau o miscare, dar putini dintre noi au informatii suficiente care sa dea un sens celor ce simtim. In mod simplu, iesim din realitatea dimensiunii a treia, trecand prin a patra si indreptandu-ne catre dimensiunea a cincea.  Dar ce sunt dimensiunile?
Ele nu reprezinta locuri, ci mai degraba niveluri de constienta, fiecare cu caracteristicile sale si modurile proprii de gandire, simtire si experienta. Prin intelegerea aspectelor, regulilor si structurilor dimensiunilor a treia si a patra ne oferim oportunitatea de a parasi zgomotul si structurile rigide ale dimensiunii a treia si de a patrunde in setul de alegeri mult mai fluid, continut de dimensiunea a patra.  
Pentru a simplifica lucrurile, sa consideram dimensiunile a treia si a patra ca fiind niste cutii. Aceste doua cutii se intind una peste alta, permitandu-ne sa ne miscam dintr-una in cealalta. De fapt, am trait in dimensiunile a treia si a patra in mod simultan mai bine de 60 de ani (ultimii 60 ani). Una din cutii contine zgomot, rigiditate, stari emotionale inconfortabile, in timp ce cealalta contine alegere, frumusete, starea-de-bine si apreciere. Te-ai experimentat pe tine in interiorul ambelor cutii. Insa, fara o definire exacta a ceea ce se intampla in fiecare cutie, devine dificil sa te intelegi si  sa te administrezi cu maiestrie pe tine insuti, chiar in situatiile cele mai bune.  Prin cunoasterea diferentelor dintre cele doua cutii, o persoana poate alege sa-si traiasca viata pe care si-o doreste, in loc sa reactioneze  in mod simplu, la ceea ce aduce viata la usa sa, in fiecare dimineata. Prin descrierea caracteristicilor fiecarei cutii, putem dezvolta o intelegere mai buna a felului in care sa facem alegerile.
-sursa- http://kailynfairy.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu