Totalul afișărilor de pagină

24 aug. 2015

Folosirea Luminii Mai Înalte ...

Arcturienii
 De Suzanne Lie

Bine ați venit, noi, Arcturienii suntem aici pentru secțiunea a doua a Acceptării Luminii Mai Înalte. Pe măsură ce acceptați Lumina mai înaltă, ea intră în conștiința voastră, în aura voastră, în corpul și în celulele voastre pentru a descoperi orice rămășiță de întuneric, astfel încât aceasta să poată fi vindecată.
Acest ”întuneric” sunt ”blocajele” din voi cărora le este frică să se schimbe, frică să se transmute. Din momentul în care sunteți conștienți de aceste blocaje care nu au fost încă eliberate, voi puteți participa la propria voastră curățare. Odată ce v-ați amintit cum să vă curățați pe voi înșivă, îi puteți ajuta pe alții să se curețe. Lumina mai înaltă vine din dimensiunile de dincolo de timp. Prin urmare, ea se mișcă prin prezentul, trecutul și realitățile voastre paralele.
Din momentul în care vă aduceți aminte cum să-i permiteți luminii să intre în acest fel în vehiculul vostru pământesc, voi îi puteți ajuta și pe alții să facă același lucru. O să vă amintiți și cum puteți să o ajutați pe Gaia prin împământarea acestei lumini multidimensionale în miezul Ființei Ei. În acest fel, vă veți fuziona forma personală cu forma planetară a lui Gaia.
Apoi, voi personal și elementalii planetari ai lui Gaia ai Pământului, Aerului, Focului și Apei vor împărtăși lumina de o frecvență mai înaltă cu toate formele de viață. Din cauză că această lumină de o frecvență mai înaltă găsește și curăță în mod continuu blocajele, voi puteți să vă transmutați mai ușor sinele și realitatea. Odată ce blocajele sunt descoperite și eliberate, conștiința voastră de zi cu zi se expansionează în undele cerebrale mai înalte.
Datorită acestor unde cerebrale mai înalte, stările voastre de conștiință, percepțiile voastre asupra realității încep să includă frecvențe mai înalte ale realității. Pe măsură ce vă adaptați transmutărilor vehiculului vostru, voi învățați/vă amintiți cum să găsiți ceea ce este rănit, distorsionat sau desincronizat. Cu aceste percepții expansionate veți fi în măsură să identificați, iubiți necondiționat și să vă transmutați realitatea cu Focul Violet.
Orice ați transmutat în corpul vostru fizic sau planetar este apoi eliberat în realitatea lui Gaia pentru a ajuta la creșterea frecvenței de rezonanță a lui Gaia. Treptat, există din ce în ce mai multă lumină de frecvență mai înaltă și din ce în ce mai puțină lumină trei dimensională.
Acum înțelegeți cât de importanți sunteți voi, reprezentanții noștri umani? Vă amintim să vă asigurați că ați eliberat tot ceea ce ați transmutat. În acest fel, ceea ce a fost transmutat este liber să contribuie cu experiența transmutării prin care a trecut, cu toate formele de viață.
Amintiți-vă în realitatea cinci dimensională că voi ajutați în creare, fiecare persoană, loc, situație și lucru vor intra în propria lor conștientizare a unde și cu ce vor să rezoneze. În cele din urmă, toate aceste rezonanțe extinse ale SINELUI se vor alătura în conștiința unității cu toate formele de viață în rezonanța cinci dimensională a lui Gaia.
Vedeți voi dragilor, voi treceți din rezonanța trei/patru dimensională în rezonanța patru/cinci dimensională pentru a fuziona cu ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni, și dincolo, a rezonanței vieții. De îndată ce deveniți conștienți de faptul că voi ați finalizat acea trecere în zona dimensională următoare a lui Gaia, veți curge firesc în unitate cu toate formele de viață din acea zonă dimensională.
Odată ce vă începeți, și continuați, procesul de ”întoarcere la SINE”, Lumina mai înaltă vă precede în direcționarea conștiinței/percepțiilor aflate într-o continuă expansionare. Pe măsură ce vă continuați călătoria, tot ceea ce aveți nevoie să știți curge la suprafața conștiinței voastre.
Ceea ce a fost cândva o graniță între sinele vostru interior și lumea exterioară devine un magnet care vă atașează la frecvența luminii care este dominantă în conștiința voastră, gândurile voastre, emoțiile voastre și intențiile voastre.
În timp ce previzualizați tot ceea ce ați creat cu rezonanța voastră mai înaltă, prima voastră intenție este să vă uniți cu alți oameni, forme de viață, locuri și situații care vă cer ajutorul. Prin intermediul propriei voastre lumini interioare, voi sunteți conectați la nenumărate persoane, locuri și dimensiuni.
Prin urmare, sunteți bine informați. Așa că, atunci când vă trimiteți propria voastră lumină interioară, mai înaltă în frecvențele mai joase ale realității, voi vă împărtășiți toate experiențele voastre de transmutare a realității prin intermediul Iubirii Necondiționate și a Focului Violet. În acest fel voi puneți în mișcare o situație în care deveniți învățătorul a ceea ce voi ați învățat/v-ați amintit.
Spunem ”învățat/amintit” pentru că voi ați învățat să vă amintiți propriile voastre expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru. V-ați amintit și cum să aduceți Lumina mai înaltă în conștiința voastră și să o circulați prin forma voastră fizică.
V-ați amintit și să împărtășiți această lumină cu întreaga viață trei dimensională. Așa că, atunci când expirați în lumea voastră aflată în transmutare, respirația voastră multidimensională este împărtășită și poate intra în alte expresii trei dimensionale ale realității pentru a le ajuta să transmute și ele la rândul lor.
Cu cât mai mult îi permiteți acestei lumini mai înalte să intre în corpul vostru, cu atât mai adânc poate călători. Cu cât mai adânc se poate mișca lumina în forma voastră, cu atât mai multe căi karmice vechi ale întrupărilor voastre paralele și alternative pe Pământ pot fi transmutate. În acest fel, voi transmutați nenumărate versiuni ale sinelui vostru trei dimensional în ACUM.
În acest fel, rănile pe care le-ați adunat pe tot parcursul nenumăratelor voastre întrupări într-un vehicul trei dimensional pot fi vindecate din interior. Din fericire, antidotul pentru minciunile care v-au fost spuse, greșelile pe care le-ați făcut și greutățile pe care le-ați îndurat, este faptul că ȘTIȚI că puteți refuza să participați la orice versiune a realității DÂND DRUMUL la ceea ce ați stabilit a fi o experiență încheiată.
Pe măsură ce începeți să preluați controlul asupra realității voastre în acest mod, vă dați seama că aveți capacitatea de a transmuta și elibera orice experiență pe care VOI o considerați ca fiind încheiată. Vă amintiți și faptul că antidotul pentru orice frică și/sau durere care re-apare, este să vă trimiteți Iubire Necondiționată și Focul Violet vouă înșivă.
Acest dar al Iubirii Necondiționate pentru voi înșivă vă permite să treceți liniștiți prin experiența generală de a curge prin zona de timp în care sunteți întrupați în prezent. Iubirea Necondiționată și Focul Violet, care au devenit o componentă constantă a conștiinței voastre, vă va ghida să vă aliniați cu câmpurile de energie de o frecvență mai înaltă care curg din ce în ce mai intens prin realitatea voastră prezentă.
Voi vă mișcați ACUM prin, călătoriți în jurul, atingeți, mângâiați, plutiți deasupra frecvențelor mai joase ale luminii/realității care au fost tot ceea ce voi ați cunoscut până în acest ACUM. Prin urmare, sunteți chemați să vă adaptați la o nouă experimentare a realității 3D.
Pe măsură ce vă mișcați prin realitatea voastră din ce în ce mai extinsă, veți învăța să discerneți între diferitele frecvențe ale Luminii. Cu noul vostru discernământ multidimensional, veți fi în stare ca încetișor, sau repede, să vă adaptați conștiința să aleagă percepțiile mai înalt dimensionale.
Pas-cu pas și clipă-de-clipă percepțiile voastre se vor alinia cu frecvența realității la care conștiința voastră mai înaltă s-a adaptat. Voi sunteți asemeni scafandrilor de mare adâncime care trebuie să se întoarcă încet la suprafață astfel încât corpul lor să se poată adapta la întoarcerea lor la suprafața în care ”lumina întâlnește apa.”
ACUM, la fel cum ați intra în apă și simți fluxul de apă mai rece și fluxul de apă mai caldă, veți învăța să recunoașteți fluxul mai dens al realităților mai jos dimensionale și fluxul mai ușor al realităților mai înalt dimensionale.
În timp ce treceți prin această mereu schimbătoare versiune a dragii planete a lui Gaia, vă veți perfecționa abilitatea de a recunoaște și a cădea în fluxurile mai înalt dimensionale ale Pământului ascendent. Sunteți în stare să faceți acest lucru pentru că VOI vă adaptați percepțiilor voastre extinse.
Cu cât mai mult vă adaptați la alegerile percepțiilor de o frecvență mai înaltă, cu atât mai mult conștiința voastră se va alinia cu ceea la ce vă adaptați. Pe măsură ce conștiința voastră se aliniază cu undele de o frecvență mai înaltă ale luminii/realității, percepțiile voastre de o frecvență mai înaltă intră în direct în viața voastră de zi cu zi.
Treptat, grijile și problemele de o rezonanță trei dimensională, de care treceți acum dincolo, devin amintiri îndepărtate ale unei vieți pe care ați trăit-o cândva. Vă adaptați din ce în ce mai mult la ”simțirea” unei rezonanțe mai înalte a realității. Prin urmare, puteți discerne mult mai ușor diferența dintre câmpurile de energie trei, patru și cinci dimensionale.
Pe măsură ce vă consolidați acest discernământ, veți alege din ce în ce mai mult să curgeți ÎN ceea ce este plin de iubire necondiționată. Vă veți aminti și să transmutați versiunile mai dense ale realității pe care le eliberați. Veți descoperi și că nu mai puteți tolera câmpurile de energie care rezonează la frecvența confuziei, separării sau fricii.
Chiar dacă câmpurile de energie de o frecvență mai înaltă pot fi deconcertante la început, veți învăța rapid că dacă rămâneți în acea rezonanță vă veți adapta în curând. Dacă alegeți să rămâneți în câmpul de energie al iubirii necondiționate, conștiința voastră se va expansiona din ce în ce mai mult în rezonanța în care veți începe să vă amintiți.
Treptat, vă veți aminti cu afecțiune realitatea SINELUI vostru Mai Înalt în care starea de conștiință cinci dimensională este normală. Pe măsură ce plutiți în și afară din aceste câmpuri de energie mai înalt dimensionale, conștiința voastră se va adapta treptat la dimensiunile mai înalte ale realității.
Prin această adaptare veți elibera progresiv legătura voastră cu dimensiunile mai joase ale realității. În cele din urmă, veți fi în stare să stați din ce în ce mai mult în câmpul de energie cinci dimensional. Pe măsură ce vă adaptați la câmpul de energie cinci dimensional, veți începe să percepeți cu claritate nenumăratele iluzii trei dimensionale.
Odată cu eliberarea acestor iluzii, veți ști că voi sunteți creatorul realității voastre personale și că voi ați ales să intrați în rezonanța iluziilor trei dimensionale. Vă veți da seama că acesta este ACUM-ul să vă asumați deplina responsabilitate pentru viața pe care VOI v-ați creat-o cu fiecare gând și fiecare emoție a voastră.
Când vă asumați această responsabilitate pentru alegerile voastre, acest lucru vă expansionează atât de mult conștiința încât începeți să gândiți într-un mod planetar. Pe măsură ce treceți în Conștiința Planetară, vă dați din ce în ce mai mult seama de faptul că, cu fiecare inspirație, voi vă inspirați conștiința voastră cinci dimensională și cu fiecare expirație vă împărtășiți conștiința cinci dimensională cu Gaia.
Această formă de respirație inter-dimensională vă expansionează atât de mult percepțiile încât puteți cu claritate recunoaște atunci când sunteți chemați să o transmutați pe Gaia cu darul vostru de Iubire Necondiționată și Foc Violet.
În timp ce răspundeți acestei chemări, percepțiile voastre se expansionează și mai mult pentru a percepe modul în care transmutarea voastră în curs de desfășurare se expansionează în:
atmosferă
          pământ
                    apă
                        și în toți elementalii.

Puteți, de asemenea, percepe cum elementalii transportă cu bucurie darul vostru persoanelor, animalelor, plantelor, locurilor și/sau situațiilor.
Chiar dacă ați simțit cândva că sunteți singuri, voi sunteți ACUM amalgamați și întrețesuți cu ÎNTREAGA viață. Eliberați din ce în ce mai mult vechile credințe umane 3D de bine-rău, mai bun-mai rău, al tău-al meu și intrați în credința planetară 5D a:
”Noi, oamenii suntem membri ai acestei minunate ființe cunoscute drept Gaia.”
Acum că v-am explicat modul în care sunteți creatorul realității voastre, dorim să vă reamintim că SINELE VOSTRU Multidimensional curge de la Sursă în jos prin Suprasufletul vostru și în nenumăratele versiuni ale expresiilor voastre șase, cinci, patru și trei dimensionale pentru a alinia câmpul de energie al SINELUI vostru cu versiunea acelui EU al vostru care s-a trezit pe deplin.
Prin acest ”șirag de perle” voi sunteți capabili să vă expansionați percepțiile în frecvențe din ce în ce mai înalte ale sinelui vostru, în timp ce simultan plantați acel șirag de perle în miezul lui Gaia. În acest fel, VOI deveniți adevărata natură a SINELUI vostru planetar – Gaia.
În timp ce vă expansionați conștiința de la a fi o persoană la a fi o planetă, voi vă dați seama că nu doar creați sau schimbați, ci vă și întoarceți. ȘTIȚI că vă întoarceți, pentru că vă puteți aminti cine sunteți VOI cu adevărat.
Vă puteți aminti că ați avut nenumărate întrupări pe Gaia, și că acum sunteți pregătiți să le adunați pe toate în ACUM și să vă întoarceți toate expresiile în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Dorim să vă reamintim tuturor că noi, Arcturienii, suntem alături de voi de-a lungul acestui întreg proces.
S-ar putea să nu ne recunoașteți deoarece noi suntem câmpuri de energie fără formă care înconjurăm, ne mișcăm prin, și rezonăm la nenumărate frecvențe ale realității. Prin urmare, ne veți recunoaște în același fel în care vă recunoașteți propriul vostru SINE Multidimensional în propriile voastre realități și lumi multi-dimensionale.
Cu alte cuvinte, pe măsură ce veți ști mai multe despre voi înșivă, veți ști mai multe despre noi. Și, pe măsură ce știți mai multe despre noi, veți ști mai multe despre voi înșivă. Amintiți-vă că noi, noi toți, trăim ca UNUL în ACUM.
Vedem că în ACUM-ul vostru mulți dintre voi se pregătesc să elibereze și să dea drumul tuturor sistemelor voastre de credință trei dimensionale. Aceste sisteme de credințe trei dimensionale sunt sisteme de remediere ca și cum ar fi clasa întâia în care ”învățați să citiți” cărți. Aceste sisteme de credințe 3D sunt bazate pe polaritate, sex, separare, secvențe, timp, competiție și moarte.
Așa cum toate experiențele voastre trei dimensionale sunt recalibrate, fiecare dimensiune a măreței, multi-dimensionalei forțe de viață este descărcată în vehicululu vostru de lut trei dimensional.
Cu această importantă descărcare a SINELUI vostru Multidimensional, membrii voi-ului vostru care au fost cândva primitivi, individualizați și deziluzionați, fuzionează eficient cu membrii VOI-ului care sunt infinit colectivi, uniți și iluminați.
Voi toți ați ales să intrați în această mare aventură a ascensiunii planetare pentru că ați știut că această imensă provocare ar fi foarte benefică pentru expansiunea întregului vostru SINE. Atunci când întrebați:
                 ”Când va avea loc acest eveniment?”
                          Noi spunem ”ACUM! ACUM este real,
                                     timpul este o iluzie trei dimensională.”

Vă rugăm să rețineți că întrebarea ”când” este legată de ”timpul” trei dimensional. Vă cerem ca ACUM să eliberați acel construct trei dimensional și să vă mutați în adevărul cinci dimensional.
              VOI sunteți deja ascensionați.
                      VOI sunteți deja o ființă cinci dimensională.
Cu toate acestea, gândirea voastră trei dimensională vă spune că voi sunteți o persoană care trebuie să lucreze din greu pentru a fi suficient de bună ca să poată ascensiona.
De fapt, ascensiunea este un construct trei dimensional în care VOI sunteți separați de VOI-ul din dimensiunile mai înalte ale realității.
Pe măsură ce dați drumul timpului și gândurilor trei dimensionale ale limitării,
               Voi veți curge în Acum-ul VOI-ului vostru cinci dimensional în care știți că:
               VOI sunteți creatorul vieții voastre,
                            Și VOI sunteți toți ca O SINGURĂ ființă colectivă
                                            CARE crează Ascensiunea lui Gaia.
Vă rugăm să vă amintiți că fiecare dintre VOI este la fel de important.
FIți Binecuvântați. Noi suntem Arcturienii.

 Traducere Monica Poka-sursa-http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu