Totalul afișărilor de pagină

29 aug. 2015

Eu sunt un lucrator de lumina -Sunt aici pentru a Iubi ...

Iubirea este o ascultare. Este o recunoastere. Iubirea apeleaza la sentimentul de ingrijire. Exista o mangaiere in iubire, dar uneori iubirea cere disconfort. Iubirea este un raspuns si o responsabilitate;  iubirea este o expresie fizica, o conexiune intelectuala, un raspuns emotional. Iubirea este domeniul in care te-ai nascut si ingrasamintul iubirii stimuleaza expansiune ta. Iubirea se simte asa de bine pentru ca este adevarul. Nu exista "ar trebui" sau "trebuie sa-i" sau cerinte de dragoste -iubirea pur si simplu este si iubirea doar face. Ti sa spus ca este necesar de a face anumite lucruri in scopul de a fi demn de iubire sau de a demonstra iubire sau pentru a atrage iubirea. Acest lucru nu este adevarat. Tu esti vrednic, chiar acum, esti iubirea in fiecare moment. Iubirea esti tu insuti. 
 Esti un lucrator in lumina. Ai venit sa lucrezi pentru lumina. Aceasta lumina este expresia fizica de baza a ta . In adancul centrului tau esti iubire.

Ce faci ca sa arati ca un lucrator de lumina?  Inseamna ca lumina ta sa o cari cu tine, nu pus intr-o camera specifica sau persoana sau activitate specifica sau scoase in zilele de duminica. A fi lucrator de lumina este de a asculta ca si cum vocea  fiecarei farami de viata conteaza. De a da atentie la toti; copil, parinte, tineri, batrani, bogati, saraci, bolnavi, vibrant, slab, puternic, frumos, deformat, animale, plante, natiune si stat.

Sa lucrezi pentru lumina este sa urezi bun venit tuturor participantilor. Permite lumea sa intre la tine, nu numai prin intermediul mass-mediei electronice, ci prin usa din fata. Iubirea. Acest lucru poate insemna un zambet si un salut pentru postas, câteva cuvinte adresate vanzatoarei de la magazinul alimentar, sau o farfurie de prajituri sau o bere pentru vecinul tau. Esti un lucrator de lumina. Tu lucrezi pentru lumina. Multi dintre noi sunt singuri, speriati si abia razbat in negura acestei lumi materiale. Am petrecut mult timp eliberind individul si am constatat ca odata ce furia originala si teama au fost invinse, cea mai frumoasa iubire a fost impartasita. In unele cazuri, din cauza barierei lingvistice, a fost impartasit un zambet; in altele, lacrimi, conversatii lungi despre iubire si pierderi. In toate cazurile acolo fost unitate.
 Aceasta noua lume al unitatii suntem aici pentru a o introduce , de a o seta in minte. Aceasta va veni in mod natural odata ce incepi, dar va trebui sa fortezi etapele initiale. Iubirea nu este intotdeauna ceva ce "se incadreaza in". Iubirea este de multe ori ceva cu care mergi  in mod intentionat si se asteapta pe deplin.
Sansele sunt de 100% ca vei iubi. Vei intalni pe cineva, ajuta pe cineva, vindeca pe careva. Iubirea este singurul lucru cu adevarat garantat. Se poate ascunde, dar este mereu acolo.
Actioneaza ca si cum toata viata este sacra. Iubeste totul. Acest lucru inseamna a asculta. Toata creatia iti vorbeste chiar acum. Tu nu trebuie se cauti mult pe cine sau ce sa iubesti. Esti un lucrator de lumina. Tu lucrezi pentru lumina. Toate viata ta are nevoie de iluminare. Toata lumea are nevoie de dragostea ta. Totul necesita lumina ta.
Planeta noastra si oamenii au fost neglijate destul de mult. Acesta este motivul pentru care ai venit. Pentru a corecta aceasta neglijare cu grija si atentie, iubire si lumina. Incepe cu centrul fiintei tale. Urmeaza-ti inima. Acesta te va conduce la agape. Asculta-ti dorul cel mai profund; sa sti ca aceasta este dorinta noastra, a tuturor.

Noi suntem cei pe care ii asteaptam.
-sursa- http://spirituminfinitum.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu