Totalul afișărilor de pagină

30 aug. 2015

28 Sept. 2015 – este varful de putere al unei emisii energetice luminoase tip gamma venite din centrul galaxiei noastre numita „WAVE X ” spre Terra...

Evenimentul are loc o data la 3.600 de ani si constituie pasul urmator in evolutia umana.  ADN -ul se va modifica activandu-se  puterile latente cu care am fost inzestrati, acestea devenind „normale”!. Procesul nu e instantaneu, ci progresiv si de neoprit!
In 1984-1985, Dr. Peter Gariaev si o echipa de cercetatori rusi facand studii pe interactiunea ADN cu emisii de lumina, sunete, vibratii, au descoperit ca ADN-ul e capabil sa absoarba si sa emita lumina (fotoni) iar spirala ADN poate crea „gauri de vierme” in reteaua spatiu-timp actionanad ca un tunel intre zone diferite ale Universului prin care informatia poate fi transmisa fara a mai interactiona cu reteaua spatiu-timp! ADN-ul atrage acesti biti de informatie si ii transmite direct constiintei umane. Cercetatorii au mai descoperit ca sub influenta luminii, are loc aceasta activare a ADN care produce saltul in evolutie!
Aceasta e marea „trezire” promisa si asteptata si care afecteaza pe absolut toti indiferent de rasa sau credinte religioase!
Se incearca de catre fortele malefice oprirea acestei energii galactice si de aceea pe 15 Aug. a.c. se reporneste acceleratorul de particule CERN la putere maxima!
Dar cei care „au pariat” pe negativ si pe insclavizarea omenirii au pierdut definitiv partida, si au zilele numarate!
-sursa- https://lupuldacicblogg.wordpress.com


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu