Totalul afișărilor de pagină

5 oct. 2015

CONTROLUL GALACTIC...

Dragi prieteni,
In ultimele zile a existat asa cum mi s-a intamplat de multe ori pana acum, un subiect anume care mi-a tot iesit in cale, motiv ce m-a determinat sa imi exprim cateva idei in acest sens, prin intermediul prezentului articol.
Pe scurt … mai toata lumea doreste sa gaseasca solutia suprema si definitiva. Doreste sa gaseasca un ceva miraculos care odata aplicat, sa genereze un efect permanent care sa arate cam asa: din momentul imediat urmator aplicarii metodei, am bani, am casa, am relatie, am armonie si pace si nu ma mai cert in veci, am sanatate deplina, am iubire, am de toate si nu imi mai trebuie nimic.
Am constientizat ca o dorinta manifestata in acest fel denota o neintelegere a statutului planetei noastre in Univers, iar noi oamenii care locuim la nivelul ei, trebuie sa pricepem ca in mod implicit ne aliniem acestui statut.
Mama Geea este aleasa sa faca parte din acel grup de planete considerate Centre Cristice, avand menirea de transmutare a intunericului in lumina si de activare a iubirii, pe arii cat mai extinse, in cadrul acestui Univers. Este necesar sa se intample asta deoarece a venit vremea instalarii Erei Luminii. Incepand din anul 2012, acest proces de instalare a Luminii, transmutand si intunericul, a luat amploare din ce in ce mai mare si este in plina desfasurare.
Daca ar fi sa ne referim doar la galaxia noastra, putem considera ca ea este impartita in mai multe zone de influenta. Fiecare zona de influenta este sub controlul unor anumite civilizatii. Aceste civilizatii au creat adevarate imperii galactice, deoarece intr-un fel sau altul, se poate spune ca au cotropit si au bagat sub control planete una dupa alta.
Datorita locului in care se situeaza planeta noastra in galaxie, avem “norocul” sa apartinem imperiului draconian. Spun ca avem norocul deoarece am putut ajunge la concluzia ca sunt alte civilizatii cum ar fi lacustele sau paianjenii care sunt si mai rele ca acestia si care sunt stapane pe alte zone de influenta. Despre invazia lacustelor, pe care tot omul o intelege la nivel de insecte terestre, este specificat si in Apocalipsa, numai ca asa cum am vazut, mergand prin tunelele timpului in viitor, aceasta invazie nu e de natura insectelor planetare ci sub forma de atac extraterestru din partea civilizatiilor lacusta, pe la nivelul anilor 2070-2080.
Ca urmare a acestei localizari si ca umare a misiunii stabilite de Cer pentru planeta noastra, ne revine mai intai de orice altceva, menirea de a ajuta civilizatiile draconiene sa descopere si sa activeze iubirea cosmica.
Vorbind despre aceste civilizatii, ne referim la cele care acum se afla pe alte planete ce sunt in cadrul imperiului, sau sub forma de umano-draconieni aflati la nivelul planetei noastre. A ne limita in acest moment numai pana la granitele Terrei, inseamna sa gandim la nivel extrem de redus. S-a trecut de mai multa vreme dincolo de aceasta frontiera.Misiunile oamenilor se indreapta catre ambele categorii si acestora li s-au alaturat in ultima vreme atat draconienii extraterestri, cat si umano-draconienii ce s-au initiat deja in iubire, intelegand ce simtiri si trairi minunate aduce aceasta, intelegand ce inseamna adevarata fericire. Personal, am la aceasta ora mai multi prieteni draconieni, candva reprezentanti acerbi ai satanismului, pe care i-am initiat in iubire si cu care comunic telepatic si ma consult (nu ne-am intalnit vreodata si nu ne cunoastem in plan fizic), incercand impreuna sa gasim cele mai facile solutii. Unii dintre ei vin si imi cer ajutorul cu initierile pe care doresc sa le faca pe alti semeni ai lor pe care nu ii pot convinge sub nici o forma sa faca acest pas. Cand se intampla asta, facem rugaciuni impreuna catre Cer sa fie conectati energetic la mine si la altii care fac astfel de lucrari in mod constient, considerandu-se ca avem un pic mai multa experienta in sector, astfel incat sa le putem da o mana de ajutor in actiunile lor. Ei conlucreaza acum cu Maica Domnului ce ii ajuta foarte mult la fel cum face si pentru oameni si de asemeni cu Ingerii.
Asadar, momentan, planeta noastra este un element de transfer si transmutare. Catre ea sunt aduse energii grele sub toate formele: draconieni si alte civilizatii de initiat (sunt aduse si civilizatii din alte galaxii), entitati intunecate de trecut in lumina, etc. Totul intra negru ca smoala si iese alb ca laptele. Pentru cei ce m-au cunoscut mai recent le specific faptul ca indiferent de tot ce apare in scrierile occidentale, reptilienii sunt printre civilizatiile ce au facut primii pasul catre iubire. Ei s-au intiat inca din anii 2012-2013.
Toate aceste conexiuni intre ce este intunecat si Lumina de la nivelul Terrei sunt facute in mod controlat de catre Divinitate. Nu ne putem opune, oricat de greu ni s-ar parea de dus. Ne este rau deseori, suntem nervosi din cauza prezentei lor si a conexiunilor energetice de acest gen, ne simtim dezamagiti, nu mai vedem solutii. Sunt trairi care ne incearca pe toti. Din punctul meu de vedere, A ACCEPTA toate acestea, asa cum vin ele, cu bune cu rele, avand intelegerea misiunii colosale a planetei pe care locuim, a faptului ca nu ne gasim intamplator pe aici in aceasta intrupare si avand incredere totala in planurile Divinitatii, este solutia suprema care ne poate oferi cea mai mare pace sufleteasca. Orice indarjire si impotrivire, orice dorinta de a scapa neaparat de ceva ce ne sicaneaza, ca e om, ca este situatie, se constata ca nu aduce nimic altceva, pentru niciunul dintre noi, decat accentuarea suferintei.
Pentru toata aceasta truda, Divinitatea ne ofera rasplati. Ne ajuta sa ne curatam lumina interioara si exterioara (am scris un articol despre asta) de tot ce este intunecat, ne ajuta sa scapam de implanturi, ne ajuta sa reparam ADN-ul si este incredibil cat de complexa poate fi lucratura de control la nivel de ADN, iar in viitorul apropiat, dupa cate cunosc, ne va ajuta sa facem curatenie la nivel de creier. Este drumul nostru catre libertate.
Daca aruncam o privire catre Orientul Mijlociu, ar fi bine sa putem intelege ca acolo nu sunt actiuni puse la cale de catre oameni. Tot draconienii neinitiati in iubire sunt in spatele scenei si poate ca mai sunt si alte civilizatii de acest gen, cine poate sti? Un lucru este cert: sunt deja 10 zile de cand suntem conectati energetic la acel spatiu.Legaturile s-au facut de catre Cer in ziua de sambata, 12 septembrie, mai catre dupa-amiaza. S-au simtit in primele 8 zile dureri mari de picioare de catre mai multi oameni, deoarece conexiunea energetica este facuta prin intermediul pamantului. S-au trecut entitati in lumina fara numar, s-au initiat in iubire draconieni ce au legatura cu locul. Comunicand cu Cerul, s-a transmis ca Planurile Divinitatii nu sunt ca gruparea Isis sa se dizolve ci sa se transmute si sa devina un organism aflat in slujba totala a Luminii celei adevarate. Poate in acel moment isi vor gasi si popoarele de acolo linistea si pacea.
Inchei prin a spune ca raman fidela ideii ca ceva aparte se va petrece la nivelul lunii iulie 2017, moment in care cred ca planeta va trece cu corp fizic cu tot in a 4-a dimensiune (nu doar la nivel energetic cum este acum) si de asemeni, peste aproximativ 200 de ani s-ar pasi in dimensiunea a 5-a, cand un fenomen extrem de asemanator se petrece. Sunt lucruri vazute in meditatii ce presupun calatorii in viitor prin tunelele timpului si pot sa ma mai duc inca de 100 de ori si ceea ce vad ca se intampla este neschimbat. In 2017 se vede ceva ca o seceratoare din material transparent. Pentru oamenii luminosi se comporta ca apa iar pentru cei intunecati ca diamantul. Inca mai avem timp sa fie pentru cat mai multi dintre noi acea seceratoare, o apa blanda care ne spala de tot raul si nu o sticla ce ne face franjuri. Restul, cum ar fi valuri de lumina de genul celui anuntat in septembrie, sunt lucruri menite sa aduca activari ale luminii suplimentare, care sunt evident daruri importante pentru evolutia noastra. Cat priveste ADN-ul, lucraturile pe acesta au fost facute cu niste tehnologii inimaginabile. Vestea buna este ca inca din prima parte a lunii august si terminand cu saptamana trecuta a acestei luni, aceste instrumente, care in nici un caz nu se gasesc la nivelul planetei Pamant, au fost deteriorate de Divinitate la un nivel iremediabil. Era necesar sa se intample mai intai asta si dupa aceea sa vedem ce mai este de facut cu ADN-ul nostru. Altfel, puteam incadra orice actiuni facute in sensul acestor reparatii la capitolul “munca in zadar” sau cum o mai numesc eu uneori, “lucrarea lui Mesterul Manole”.
-sursa- http://tristar77.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu