Totalul afișărilor de pagină

9 oct. 2015

Vibratiile pe care le emitem ...


    "Atunci cand cineva emite un gand, inseamna ca un grup de celule din creierul sau a intrat in vibratie. Instantaneu, ele au produs o unda electromagnetica ce incepe sa-si caute o forma corespondenta".

  "   Altfel spus, conform legii Vibratiei, tot ce exista se manifesta prin vibratii aflate in miscare. Creierul nostru poate transforma vibratiile dintr-o frecventa in alta: dintr-o frecventa joasa - negativa, intr-o frecventa inalta - pozitiva. Aceste vibratii sunt controlate de legea atractiei care ne ofera in functie de vibratiile pe care le emitem. Emotiile noastre sunt cele mai puternice vibratii, iar cele cinci simturi traduc aceste vibratii si apar emotiile. In funcrie de ele noi ne simtim bine sau rau, atragem sau respingem cererile noastre. Iar ca cererile noastre sa aiba raspuns trebuie sa emitem vibratii care sa fie in rezonanta cu ceea ce ne dorim cu adevarat, ca particolele de energie sa fie atrase de noi ca sa aiba loc manifestarea in planul fizic.
    Cu cat te gandesti ca nu-ti merge bine, ca nu ai bani, ca iubita te-a parasit, ca nu meriti,ca viata ta este un haos, ca ti-e frica, etc, cu atat emotiile pe care le ai, emit vibratii negative, iar legea atractiei automat iti da inapoi esenta lucrului la care te-ai gandit. Daca incepi sa creezi deliberat situatii care sa te faca sa te simti bine, acele situatii pe care le doresti in viata ta, atunci se schimba emotiile si implicit vibratiile, iar atatputernica lege a atractiei care este o lege a fizicii iti da inapoi situatii care sa te faca sa te simti bine si astfel incepe o noua poveste imbunatatita a realitatii tale. "
-sursa  http://dailyanewidea.blogspot.ro/-publicat de

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

 1. Buna Gabriela,imi plac foarte mult articolele tale! Din ianuarie, de cand am inceput terapia am invatat ca trebuie sa gandim pozitiv, pentru a atrage lucrurile bune in viata noastra. In momentul de fata sunt in faza in care trebuie sa ma echilibrez total, sunt un simplu pacient ascultator. Imi doresc sa se intample acest lucru, dupa care ma voi initia in acest domeniu.Ma atrage foarte mult si dupa spusele doamnei terapeut am toate "ustensilele" in dotare. Voi invata sa le folosesc atunci cand voi fi pregatita.
  O zi buna!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna Daniela!Imi pare bine ca gandesti asa.Sper ca nu ai probleme.Trebuie sa depasim orice obstacol caci noi putem face asta.Spune-mi daca nu este cu suparare,ce terapie faci?O zi frumoasa si linistita!

   Ștergere