Totalul afișărilor de pagină

30 oct. 2015

Vieți anterioare: Calculează la a câta viaţă ești reîncarcat...




Credem sau nu, în reîncarnare, ne-am întrebat cu toții ce este și cum este posibil un astfel de fenomen? Subconștientul este cheia problemei. El incorporează toate amintirile, trăirile, sentimentele pe care le-am avut într-o viață anterioară.
Odată cu reîncarnarea, se naște un corp și un creier nou. Subconștientul este incorporat în noul corp, pregătit pentru o altă existență fizică. Corpul și mintea reprezintă circuitele exterioare ale existenței. Subconștientul este asemuit cu hard-diskul unui calculator, care asigură funcționarea acestuia.
Reamintirea vieților trecute este asemănătoare căutării pe discul de programe al conștientului. Subconștientul lucrează ca un mecanism de filtrare unic. El ne permite să ne aducem aminte informațiile care ne sunt necesare în actuala viață.
Astfel ies la suprafaţă amintiri, senzații identice, evenimente similare. Evenimentele importante din viețile anterioare sunt reamintite mai ușor, cu mai multă precizie. Dacă amintirile vieților trecute afectează în mod direct un anumit aspect al vieții noastre emoționale, ele pot irumpe cu putere la suprafață într-o manieră dramatică.
Amintirile îți vor prezenta imagini și scene ale vieții trecute și vei încerca emoțiile asociate cu aceste evenimente. Când începi să ai acces la amintirile din viețile trecute, de cele mai multe ori, primele care ies la iveală sunt emoțiile și mai târziu, evenimentele. Uneori apar doar fragmente de amintiri, este vorba despre flash-uri.
Omul se naște o singură dată, dar nu moare niciodată.
Cindy Myers a făcut studii aprofundate, timp de 21 de ani, pe un eșantion format din 10000 de persoane. El a ajuns la următoarele concluzii. În primul rând, el a calculat la a câta reîncarnare se află subiectul.
O persoană născută în 26.07.1988 va fi la a patra reîncarnare.
26+7+88, ultimele cifre ale anului de naștere, =121
1+2+1=4
Cei care se află la prima viață fac multe greșeli. Sunt imaturi, egoiști și nu cred în viața de apoi. Ei învață totul din mers. Cei care se află la a doua viață încearcă să-și îmbunătățească relațiile cu celelalte persoane. Ei încearcă să înțeleagă semnificația și importanța familiei, a prietenilor. Ei trebuie să învețe să fie toleranți. Au credință în Dumnezeu.
Viața a treia este formată din persoane prospere financiar, care au învățat din greșelile celorlalte două vieți. Provocarea cu care se confruntă este lipsa de neîncredere în propriile forțe. Cei aflați la viața a patra au parteneri de viață predestinați. Este vorba despre suflete pereche. Nu își asumă întotdeauna riscurile și pot pierde.
Cei aflați la viața a cincea sunt cei care au planuri mari, entuziasmați, le place viața. Problema lor este egoismul.
Viața a șasea este rezervată persoanelor care au probleme de sănătate, dar le biruiesc prin înțelegerea pe care corpul trebuie să o aibă cu mediul exterior. Cei aflați în a șaptea viață plătesc greșelile pe care le-au făcut în celelalte vieți. Este vorba despre datorii karmice pe care le au și trebuie să le suporte.Viața a opta este cea a persoanelor dezvoltate spiritual, oamenii care pot schimba lumea. Provocarea lor este de a folosi cunoștințele lor spre binele omenirii și nu în alt sens. Viața a noua este a persoanelor dedicate credinței, lui Dumnezeu. Provocarea lor este de a nu-și pierde credința, indiferent de dificultăți.
-sursa- http://www.efemeride.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu