Totalul afișărilor de pagină

21 oct. 2015

METODA SPECIALA DE VINDECARE...

"Pentru a învăţa această metodă manuală specială, trebuie să înveţi să-ţi vibrezi mâna la o frecvenţă de cea 10 Hz (10 vibraţii pe secundă). Asta o poţi exersa pe o suprafaţă plană, cum ar fi: o masă, o noptieră, o banchetă, o bancă din parc sau propriul tău genunchi! Ţine-ţi mâna astfel încât planul să fie atins doar de vârfurile degetelor şi fă-o să vibreze fără a îndepărta degetele de pe suprafaţă. Uită-te la secundarul ceasului şi numără vibraţiile. învaţă să menţii frecvenţa la 10 Hz.
Această tehnică a mânii vibratoare îl ajută pe vindecător (terapeut, bioterapeut, bioenergoterapeut) ca atunci când îşi vibrează mâna cu această frecvenţă creierul său să primească semnalul care îl ajută să funcţioneze la 10 Hz, iar atunci câmpul lui energetic, aura însăşi începe şi ea să vibreze la aceeaşi frecvenţă. Dacă o altă persoană ajunge în acest câmp energetic, începe şi ea să vibreze sincron. Când ai învăţat vibrarea mâinii, poţi să aplici cele ce ţi le prezint asupra altora!
Pune-ţi mâna dreaptă cu vârfurile degetelor deschise în evantai pe partea stângă a capului prietenului pe care vrei să îl ajuţi iar mâna stângă pune-o similar pe partea dreaptă. Degetele desfăcute nu numai că permit o acoperire mai mare a suprafeţei, ci emană şi mai multă energie!
În momentul când i-ai atins capul cu degetele, roagă-l să-şi închidă ochii, iar tu inspiră adânc, reţine aerul în plămâni şi începi să îţi vibrezi degetele cu capul puţin aplecat. Prin reţinerea aerului şi vibrarea mâinilor încearcă să-ţi reaminteşti senzaţia relaxării. În acelaşi timp, ia seama că prin aceste vibraţii vrei să opreşti cauza unei probleme de sănătate a celuilalt. Gândeşte şi transmite asta!Continuă vibraţia atâta timp cât ţii aerul în plămâni, îndepărtează-ţi mâinile de pe capul celuilalt înainte de a expira aerul. Deschide-ţi ochii şi freacă-ţi împreună mâinile până când respiraţia ţi s-a normalizat din nou. Prietenul să îşi ţină în continuare ochii închişi. După normalizarea respiraţiei, reia operaţia. De data asta pune-ţi degetele mânii stângi de o parte a locului în suferinţă, iar cele ale dreptei - de cealaltă. Repetă vibraţiile cât îţi ţii respiraţia, întrerupe când simţi nevoia de a expira. Freacă-ţi uşor mâinile până la normalizarea ritmului respirator, după care reia vibraţiile în zona capului.
În cazul în care problema este chiar în zona capului (de exemplu o migrenă rebelă), prima etapă efectueaz-o stând în faţa pacientului. Pasul al doilea efectuează-l situându-te în spatele lui, dar de data asta vibrarea să o faci cu plămânii goliţi de aer, după care terminarea o faci din nou spre faţa lui, cu plămânii plini.
Vibrarea cu plămânii plini o numim intervenţie pozitivă, iar cea cu plămânii goliţi de aer, intervenţie negativă. Aceasta din urmă se face doar în zona capului şi la spatele prietenului!
în timpul procedurii trebuie să fii relaxat şi să ai în minte că scopul intervenţiei tale este ca mentalul tău să corecteze cauza suferinţei!
Vibrându-ţi mâinile cu frecvenţa de 10 Hz obţii un efect anesteziant şi sterilizator. Dacă lucrezi la o rană deschisă, fă vibrarea deasupra acesteia închipuindu-ţi în acelaşi timp că sângerarea se opreşte, iar rana se vindecă! Pentru a întări efectul gândurilor spune cu voce tare; Nu mai este durere, sângerarea s-a oprit! Durerea şi hemoragia au încetat!"
-sursa- DAN SERACU-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu