Totalul afișărilor de pagină

6 oct. 2015

SaLuSa prin Mike QUINSEY...

MESAJ
din 2 octombrie 2015
 (Traducere : Constantin MIHĂILESCU)
Nota MarYan :
Deşi informaţiile transmise de SaluSa nu pot fi încadrate în categoria celor „senzaţionale”, totuşi postez acest „MESAJ” al acestuia pentru că, în stilul său blând şi cât mai armonios, acesta oferă informaţii care se sincronizează cu o bună parte din cele transmise de noi, în ultimul timp : faptul că „Momentul 28 septembrie 2015” a fost unul important, însă fără a fi „Evenimentul” pe care şi acesta îl evocă şi îl „aşteaptă” ; despre „muchia” pe care se află, în prezent, Lumina şi întunericul, pe Planetă ; despre „situaţia-limită” în care se găsesc, în prezent, forţele întunecate ale Cabalei, poziţionate, deja, „cu spatele la zid” ş.a...

De aceea, acest „mesaj” transmis prin SaLuSa reuşeşte să confirme deseori ceea ce şi noi transmitem de ceva vreme, în articolele şi PoVestirile de pe blog – faptul că VREMEA ELIBERĂRII FINALE este TOT MAI APROAPE, însă acel MOMENT nu va veni „de la sine”, ci solicită MOBILIZAREA NOASTRĂ FINALĂ, pentru A ATRAGE VALUL EVENIMENTULUI în REALITATEA NOASTRĂ,  a fiecăruia :
Voi tocmai ați trecut de 28 septembrie 2015, dată care a marcat o serie de evenimente foarte importante care au atins un maximum de influență asupra voastră și asupra planetei.
Aceste energii nu au avut un impact sesizabil, la nivelul vostru de conștientizare dar, în termeni generali, s-a întâmplat ceea ce voi ați numi „o ridicare de ştachetă”.
Pe măsură ce va trece timpul, mulți dintre voi veți începe să observați schimbări semnificative. Clar, vibrația energiilor nu poate ajuta în mod direct, dar facilitează schimbările, de conștiință, de gândire, de comportament, de atitudine.
Deși presa voastră este controlată și voi nu aveți acces să la toate știrile importante, veți observa totuși că procesul trezirii umanității se răspândește, chiar se generalizează.
În mod firesc vă puneți întrebarea : CE se întâmplă pe Pământ, acum?
Începeți să vă treziți și să înțelegeți adevărurile, nemistificate, despre existența voastră. Începeți deci să vedeți ce se află dincolo de minciunile și manipularea de care ați „beneficiat” din plin până acum, de-a lungul multelor voastre vieţi.
Dragilor, acum există pe planeta voastră suflete extrem de evoluate, suflete care vin din Lumină și lucrează pentru Lumină.
Ei au venit cu obiective foarte clare și ard de nerăbdarea de a vă ajuta să lichidați definitiv cu tarele trecutului, asigurându-vă un viitor al prosperității, înțelegerii, păcii și cunoașterii universale.
Unele dintre aceste ființe (născute pe Pământ) încă nu au realizat în totalitate rolul și scopul pentru care sufletele lor au ales să fie acum, pe Planetă.
Mulți dintre voi veți fi șocați să aflaţi cum aţi fost păcăliţi atât de multă vreme.
Sfatul nostru ar fi să treceți rapid la a vă folosi timpul scurt care a rămas, pentru a promova relații și comportamente pozitive cu cei care merită și să vă îndepărtați de influențele negative, care nu fac decât să vă întârzie evoluția.
Conjunctura este extrem de favorabilă, deoarece soarta întunecaţilor este pecetluită și ei nu mai pot avea o influență determinantă asupra voastră.
Probabil că parte din ei se vor trezi și vor alege calea spre Lumină. Sfaturile pe care eventual le pot primi de la voi, îi pot ajuta să se trezească dar, în niciun caz să se mântuie.
Ființele de Lumină din dimensiunile noastre sunt aproape de voi, gata să intervină, atunci când se va da semnalul.
Prea multă vreme v-ați îndoit de valoarea voastră și de faptul că, de fapt, voi sunteți ființe din Lumină.
Vă putem asigura că avem o mare stimă pentru voi și vă aplaudăm pentru realizările voastre, în aducerea Luminii pe Planetă.
Sunteți acum în curs de trecere de la întuneric la Lumină (N.MY.: După cum precizam şi noi, raportul Luminii pe Pământ tocmai a trecut de pragul de 50%, fiind încă sub 51%) și multe suflete așteaptă să vă ajute în acest îndelungat proces care, iată, a ajuns final.
Obstacolele care vor mai sta în fața voastră le vom trece împreună.
Trebuie înțeles că, fiecare dintre voi nu ar fi aici, în acest moment și în această viață, pe Pământ, dacă nu v-ați fi calificat pentru aceasta.
Fiecare dintre voi are un scop, o menire, o însărcinare pe care s-o ducă la bunsfârșit în această viață. Altfel, n-ați fi fost aici.
Toți cei treziți, sau în curs de trezire, aparțineți unei echipe, selectată după abilități și dorințe. Deci, nu fiți îngrijorați dacă, la modul conștient, nu ați aflat care vă este echipa și care vă este locul în ea. Aveți încredere căci veți afla.
Vechiul regim, vechea organizare a vieții, este puternic deteriorată, și totala ei distrugere este inevitabila și stabilită.
Este adevărat că de modul cum vor reacționa întunecații, nu poți fi niciodată sigur, dată fiind situația disperată în care au ajuns și când acționează din panică, nu rațional.
Este de înțeles că nu are cum să le fie ușor când realizează că au pierdut controlul asupra miliarde de suflete.
Voi amintiți-vă că „unde se află harul lui Dumnezeu, acolo merg și eu”.
Ceea ce trebuie reținut este că, în ceea ce ne privește, așteptăm să vă cunoaștem în modul cel mai direct, acele momente fiind de un fast și o amploare nemai-întâlnite.
Perioada neagră este aproape încheiată, atât de aproape încât aveți dreptul să vorbiți de ea la trecut (N.MY.: Şi totuşi, încă nu este momentul ca să ne relaxăm total, eventual „să ne culcăm pe o ureche”...).
Este momentul să vă amintiți că multe suflete neîncarnate urmăresc progresul vostru, și așteptă ca voi să reveniți în dimensiunile superioare, ceea ce le va da și lor posibilitatea să vă întâlnească din nou.
Nu mai este o noutate pentru voi că, în timpul somnului, trăiți scene și întâmplări aievea care vă răscolesc vechi amintiri.
Aceste vise nu sunt fără sens, ci se bazează pe fapte şi întâmplări din veţile voastre anterioare, vise ce vă pun în legătură cu ființe din trecutul vostru.
Vă puteți singuri imagina cum se va desfășura reîntâlnirea cu aceste dragi suflete din trecutele voastre vieți sau din trecutul vostru mai apropiat.
Vor fi sărbători din belșug și multe lacrimi de fericire vor fi vărsate...
Unele suflete au venit din tărâmuri mai înalte, un exemplu fiind dragul Saint Germain, care a condus umanitatea în mai multe perioade ale istoriei. El a fost în mod evident cunoscut sub mai multe nume cu care unii dintre voi sunteți familiarizați.
Chiar și acum el este lider în acțiunea de trezire a oamenilor, ajutat fiind de multe suflete înălțate, dar și de unii dintre voi.
Totul arată că Acum s-a produs o Accelerare puternică a Ascensionării, fiecare zi aducând noi și importante fapte în acest sens.
Noua Eră este edificată foarte repede și noi avem multe proiecte interesante pentru a grăbi încă și mai mult acest proces.
Suntem nerăbdători să vi le punem la dispoziție, cu asistența noastră tehnică, acolo unde va fi cazul. Noile tehnologii pot fi puse în operă foarte repede și cu costuri neglijabile.
Trebuie spus că aceste tehnologii ar fi fost de mult aplicate dacă nu ar fi existat puternica influență a întunecaților care au acaparat și manipulat multe minți umane, pe care le-au corupt.
Va veni o vreme când, privind înapoi, vă veți întreba cum de ați putut fi atât de profund manipulați.
Cunoașterea și însușirea noilor tehnologii vor avea loc destul de repede, parte din voi devenind adevărați maeștri în folosirea lor.
Dragilor, voi chiar nu ați experimentat adevărata libertate. Cu atât mai mare va fi satisfacția voastră când o veți avea.
Ascensiunea voastră a stârnit un interes enorm în rândul civilizațiilor din Lumină ale Universului.
Vă repetăm că ei și-au trimis reprezentanții care așteaptă producerea EVENIMENTULUI, cu tot atâta nerăbdare ca și voi.
Dar ei nu sunt simpli spectatori, ci asigură spațiul sistemului vostru planetar, pentru ca nimic perturbator să nu intervină.
De fapt, ei au grijă de securitatea întregului Sistem Solar, căruia-i aparțineți.
Civilizația voastră este ultima care urmează să Ascensioneze, din acest areal (N.MY.: Iată, aceasta este ultima „cu probleme”, din acest „areal” galactic, şi nicidecum din întregul Univers, după cum „PoVesteşte” Cobra).
Când veți ajunge să aflați adevărul despre toate experimentele prin care ați trecut, cu siguranță veți încântați și mândri să vă aflați adevărata voastră valoare.
Largi porți se deschid evoluției voastre.
Mulți dintre voi ați ales să aveți acum viață pe Pământ, venind de pe multe planete, unele dintre ele mult mai dezvoltate decât planeta Pământ. Ați făcut această alegere pentru a putea avea anumite experiențe care să vă îmbogățească cunoașterea.
Pământul era singurul LABORATOR care vă putea oferi acest tip de experiențe.
Noi, în navele noastre, am urmărit faptele voastre de a lungul a sute de ani, posibilitate pe care am avut-o urmare duratei de viață de la noi, care este de mii de ani. (Deoarece Pământul are o vibrație scazută, la voi, durata de viață este foarte scurtă, asta împietând și asupra evoluției.)
Mulțumim Mamei Pământ care, ca o adevărată mamă, a îndurat multele „nebunii” ale fiilor ei umani.
Se cuvine ca și din partea voastră să primească mulțumiri și recunoștință, mai ales că, deși aflată într-o situație dificilă, imediat ce s-a întremat, a ales să-și aștepte copiii pentru a se înălța împreună cu cât mai mulți dintre ei (N.MY.: Perfect Adevărat !).
Respectați și ocrotiți această Mamă, devotată până la sacrificiu !
Sunt SaLuSa de pe SIRIUS, și mă simt fericită când văd progresele pe care le-ați realizat, mai ales în acest secol.
Ați adus schimbări importante pe Pământ și în viața voastră, dar ele trebuie continuate, în ciuda opoziției întunecaților.
Ați călătorit mult în diferite voastre încarnări, dar acum este aproape timpul ca să vă apropiați mult de ACASĂ.
Primiți dragostea și considerația noastră.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu