Totalul afișărilor de pagină

19 apr. 2016

Eliminarea dependentelor cu ajutorul arhanghelului Rafael...

Arhanghelul Rafael iti ofera o metoda eficienta de eliminare a substantelor toxice. Daca recunosti ca viata ta ar fi mai buna fara o anumita dependenta, tu le permiti ingerilor sa intervina. Ingerii nu iti recomanda sa renunti la aceste dependente decat pentru a te vedea mai fericit. De aceea, gandeste-te la acest proces ca la un castig, nu o pierdere. Scopul tau divin este o misiune importanta, pe care numai tu o poti duce la bun sfarsit. De aceea, Dumnezeu are nevoie de tine intr-o stare de sanatate optima.
Gaseste un loc linistit, in care sa poti medita fara sa fii deranjat. Inspira adanc si condu-ti respiratia in zona stomacului. Expira lent si complet, eliminand orice tensiune din organism. Continua aceasta respiratie profunda timp de cateva minute. In continuare vizualizeaza alimentele sau la ce anume vrei sa renunti. Contempla-le ca si cum acestea ar pluti deasupra stomacului tau. Poti viziona prin clarviziune fire energetice subtiri si lipicioase care ies din corpul tau si te tin conectat cu aceste substante. Acestea sunt corzile dependentei care leaga articolele nesanatoase de aura ta. Invoca-l acum pe Arhanghelul Rafael:
„Preaiubite Arhanghel Rafael, te rog sa ma eliberezi acum de aceste corzi ale dependentei. Scoate aceste articole din aura mea si du-le in lumina lui Dumnezeu. Rafael, te rog sa-mi transmiti energia ta vindecatoare de culoare verde-smarald in zona stomacului meu. Am incredere ca acest proces va impiedica pe viitor poftele sau dorintele de a consuma aceste substante. Iti multumesc”.
Constientizeaza cum lumina vindecatoare a lui Rafael iti incalzeste abdomenul. Vizualizeaza eliminarea alimentelor nesanatoase. In continuare, ingerii te vor calauzi cu blandete catre eliminarea completa din dieta si din viata ta a acestor alimente si substante.
 -sursa-Doreen Virtue-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Interesanta incheierea ficarei postari :

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa faci asta si pt alte persoane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,pot sa fac asta. Dar daca cititi atenta textul, poteti sa reusiti si d-voastra. M-am uitat pe profilul d-voastra si cred ca stiti ceva si despre energia ReikiVa dpresc o seara plina de lumina !

      Ștergere