Totalul afișărilor de pagină

5 mai 2016

Avantajul si puterea impulsului de energie ...

     Am observat cat de uimitor, de intens si minunat s-au acumulat energiile de-a lungul anilor, din ce in ce mai mult, odata cu fiecare ritual realizat de Aurelia, adaugandu-se intotdeauna la suma totala a energiilor de la ultimele ceremonii. Cu interes si recunostinta, observam ca, dupa multi ani de desfasurare regulata a acestui ritual, Potirul de Lumina creat acum la fiecare ceremonie a dus la o acumulare uriasa si aproape ca se dubleaza ca intensitate si frumusete fata de ultimul ritual, de fiecare data cand se realizeaza aceasta ceremonie sacra. Ea ii influenteaza si ii ajuta nu numai pe cei ce participa la intentia de grup, dar creeaza si o retea de Lumina, care acopera aproape intreaga planeta.
       Cei mai multi dintre voi nu avanseaza pe calea spirituala atat de repede pe cat si-ar dori, sau nu obtin rezultatele rapide pe care ar dori sa le obtina in stradaniile lor lumesti, in principal, din cauza faptului ca nu si-au format obiceiul de a crea un impuls suficient de mare pentru a-si atinge scopurile. Amplificarea impulsului este tot ceea ce aveti nevoie pentru a aduna suficienta energie in lumea voastra, ca sa creati orice doriti.

          Pana si fiintele descrise ca „fiinte intunecate” inteleg foarte bine acest principiu, iar ele sunt mult mai atente in amplificarea impulsului lor de intuneric, decat au fost Fiintele de Lumina in amplificarea impulsului lor de Lumina.
         Multumirea de sine in care va complaceti cat mai multi dintre voi, a fost unul dintre principalii factori pentru nivelul profund de intuneric, densitate si durere in care a cazut aceasta planeta, de atata vreme. Noi, toti cei care am devenit maestri, am acumulat suficient impuls de Lumina pentru a putea materializa orice dorim, oricand dorim.
       In anul 1994, cand Aurelia a inceput sa organizeze aceste mici ceremonii cu patru sau cinci persoane, Potirul de Lumina creat la fiecare ceremonie era foarte mic si nici pe departe la fel de puternic ca acum. Dar ea a continuat sa acumuleze energie, an dupa an, nestiind cat de mult s-a extins de fapt.
       La fiecare ceremonie creata cu intentie, Maestrul St. Germain vine cu acceleratorul sau atomic eteric, invizibil pentru cei care nu sunt clarvazatori si il pune sub scaunul ales si pregatit in acest scop. Pe taramul nostru, il consideram a fi un instrument material, construit cu tehnologie de dimensiunea a cincea si anumite tipuri de cristale. Are pana si butoane cu care se poate deschide si inchide, exact la fel ca aparatele de pe taramul vostru, dar este mult mai avansat si mai evoluat decat ele.
       Cand grupul este pregatit si Aurelia invoca intentia, Maestrul St. Germain porneste acceleratorul atomic. Ce face acesta? Peste tot in jurul scaunului si sub el, exista o emisie de frecventa de Inaltare, care incepe sa radieze spre exterior. Persoana care sta pe scaun primeste cea mai mare parte din ea, conform nivelului ei de evolutie si a capacitatii de a primi.       Procesul trebuie monitorizat, deoarece energia Flacarii Inaltarii ce emana din micuta cutie ar putea, efectiv, sa va faca invizibili si sa dispareti foarte rapid, daca este data la maxim. Fiti siguri ca, pana cand nu va sosi momentul sa fiti inaltati la intreaga maretie a Flacarii Inaltarii, de fiecare data cand se realizeaza aceste ceremonii veti primi doar parti din ea.
        Pe masura ce constiinta voastra evolueaza, Flacara Inaltarii va ajuta sa va purificati din ce in ce mai mult si sa va ridicati vibratiile, de fiecare data cand intentionati sa o faceti prin intermeiul acestui ritual sacru.
       Daca ati putea sa vedeti din perspectiva noastra, v-ati da seama cat este atat de minunat cand se intampla asa ceva. Pe masura ce va adunati, si va ajutati si mentineti energia unul pentru celalat. Pe masura ce fiecare persoana ia loc pe scaun si isi declara, in fata prietenilor si a Dumnezeului ei, indentia de a se inalta si de a face tot ceea ce este necesar pentru asta, Maestrul St. Germain regleaza butonul acceleratorului, in asa fel incat sa-i inunde campul de forta cu nivelul de frecventa de Inaltare potrivit pentru momentul respectiv.  De fiecare data cand, stand pe scaun, vorbiti din inima si va stabiliti intentia, creati o minunata explozie de Iubire si Lumina. De acea, atunci cand va intalniti in acest fel, exista intotdeauna un numar mare de Fiinte de Lumina care vin din multele taramuri ale acestei planete si de pe alte planete si sisteme solare, si care sunt incantate sa vada ce faceti si doresc sa asiste la aceasta explozie extraordinara de Lumina, creata de membrii populatiei de la suprafata. Intodeauna, ei va aduc iubirea, sprijinul si mangaierea lor. 
-sursa- http://telos-revelatii.blogspot.ro/2015/12/avantajul-si-puterea-impulsului-de.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu