Totalul afișărilor de pagină

9 mai 2016

Furtul de suflete ...

În prima fază a atacului, în momentul în care îţi este furat sufletul, apare senzaţia de oboseală, de somn, de moleşeală şi de slăbire a puterilor. Se poate simţi o senzaţie de durere în piept. În timp, apare scăderea randamentului fizic şi intelectual, scăderea capacităţii de concentrare şi de memorare.
Metoda Reiki de a aduce sufletul înapoi este următoarea: folosind CKR, SHK şi HSZSN se deschid dimensiunile către locul unde se află sufletul furat. Apoi se curăţă sufletul de toate programele malefice, de legăturile aflate pe el şi se activează toate simbolurile cunoscute pe el, mai ales SSK, HARTH, ZONAR, HALU şi RAMA. Se pot şi, este chiar indicat, să se folosească şi algoritmi de radiestezie împreună cu Crucea de Lumină. După ce este curăţat, dezlegat şi eliberat, sufletul se cheamă înapoi sau se mentalizează cum se întoarce în chakra inimii.
O altă metodă este de a trimite îngeri vindecători şi îngeri războinici pentru a recupera sufletul furat şi a-l aduce înapoi.
Alte metode:
1. Se stă cu palmele îndreptate spre cer şi se spune următoarea rugăciune:
„Te rog Doamne trimite în palmele mele sufletul curat, limpede, strălucitor ce l-ai pregătit pentru «numele» pentru a-i reface lui sufletul şi pentru a-şi putea îndeplini misiunea pe care tu Doamne I-ai dat-o. Amin.

Se aşteaptă ajungerea în palme a sufletului după care se implementează în structuri:
„Se implementează sufletul de la Dumnezeu pregătit pentru această persoană în toate structurile, câmpurile, organele şi zonele acestui spirit pentru ca aceasta să îşi poată continua misiunea pe Pământ după Voia Lui Dumnezeu. Amin.ˮ
2. Se vizualizează sufletul, se urmăreşte a se vedea unde se află şi ce este pe el, cum este legat, apoi în funcţie de situaţie se curăţă, se eliberează şi se recuperează mental.
Curăţarea se face învăluindu-l de Lumină şi „topind" sau îndepărtând tot ce este negativ pe el.
3. O metodă foarte bună este rugăciunea către Maica Domnului care poate recupera sufletele chiar şi din iad. Astfel se citesc acatiste către Maică, se poate ţine post sau post negru şi, pentru acestea, Maica poate să recupereze sufletul furat.
O bună protecţie a sufletului pentru cei care au deseori astfel de probleme este încredinţarea sufletului Maicii Domnului, pentru a avea ea grijă de el. Se poate folosi o rugăciune ca aceasta:
„Maică, iartă-mă pe mine păcătosul, căci nu sunt în stare să am grijă de sufletul meu şi de aceea te rog pe Tine să ai grijă de el şi astfel ţi-l dăruiesc Ţie. Amin
Se poate cere judecată Dreaptă, dar trebuie verificat dacă, nu este vorba de o plată karmică, deoarece la Judecata Dreaptă cel care este vinovat plăteşte.
-sursa-
-Terapie Spirituală-

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu