Totalul afișărilor de pagină

10 mai 2016

Îngerul meu păzitor. Cum să stabiliţi legătura cu îngerul păzitor ....

Sunt descrise situaţiile când ar trebui să fie stabilită legătura cu îngerul păzitor, ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a stabili conexiunea cu îngerul păzitor.

Îngerii sunt creaturi ale lui Dumnezeu, recunoscute de multe religii. Fiecare om are un înger-păzitor propriu, care îl păzeşte de diferite nenorociri, care îl protejează şi îl îndrumă. În momente de disperare, ar trebui să se ceară ajutor de la îngerul păzitor, el va ajuta neapărat, principalul – să se asculte vocea interioară. Cererea exprimată în gând imediat ajunge la înger, şi el este gata să consoleze, să sprijine în momentele dificile.

Situaţii în care trebuie să apelaţi la îngerul păzitor:
" Când sunteţi singuri Îngerul va oferi iubire şi căldură celor care au nevoie de ele. El este creat pentru a oferi inspiraţie, speranţă şi bucurie, şi din această cauză veţi putea simţi prezenţa sa în clipe de singurătate.
"Când sunteţi indispuşi îngerul va aduce confort, speranță şi vindecare, vă va determina să vă gândiţi despre ceva mai bun în cele mai negre zile din viaţă.
" Necesitatea unui sprijin emoţional, în mod necondiţionat, îngerul dumneavoastră vă va da încredere, forţe spirituale şi optimism.
" Atunci când aveţi nevoie de ajutor în orice faceţi merită să cereţi ajutorul îngerului de a vă proteja şi sfătui, chiar dacă este vorba de necazuri mici.Pentru a stabili o conexiune cu îngerul păzitor aveţi nevoie de a îndeplini mai multe condiţii:

1. În primul rând este nevoie de concentrare, de aceea un rol important se va acorda mediului. Nimeni nu trebuie să fie în cameră. Este necesar de a crea o atmosferă frumoasă şi confortabilă, de a aprinde lumânări, puteţi include o muzică liniştită, puneţi flori într-un vas, faceţi totul pentru a asigura o atitudine pozitivă.

2. Luaţi în considerare că sunteţi înconjurat de energetica gândurilor şi emoţiilor proprii. Atunci când gândurile şi emoţiile sunt negative este foarte dificil să contactaţi îngerul. Dacă sunteţi supărat, încercaţi să vă concentraţi asupra unui gând pozitiv, şi atunci îngerului păzitor îi va fi mult mai ușor să se apropie. Deveniţi mai receptivi.

3. Citiţi rugăciunile pe care le cunoaşteţi. Puteţi citi o carte care să vă inspire, gândiţi-vă la persoana cu care se asociază o stare pozitivă. Toate acestea sunt necesare pentru a vă predispune spre calmare, relaxare şi concentrare.

4. Închideţi ochii. Respiraţi adânc, astfel corpul se va relaxa. Imaginaţi-vă că inspiraţi lumină aurie, şi apoi, că vă aflaţi într-un ou de aur, continuând să inspiraţi această lumină. Îngerilor le place culoarea aurie, pentru că în acest mod lor le este mai uşor să comunice, dacă aura dvs. are nuanţe aurii.

5. Semnalaţi în gând îngerului să intre în aura dvs. şi să vă atingă. Fiți pregătiți să sesizaţi o dragoste nepământeană, o aromă abia perceptibilă sau o atingere fizică. De asemenea, puteţi simţi cum îngerul vă va atinge cu aripile lui, şi puteţi simţi chiar şi o adiere uşoară. Dacă nu simţi, mai ales dacă e prima încercare, trebuie să credeţi că îngerul este situat aproape.

6. Întrebaţi numele îngerului păzitor. Primul nume care vine în minte va fi cel corect. Adresaţi-vă pe nume îngerului păzitor pentru a cere ajutor.

7. Mulţumiţi îngerului păzitor pentru ajutor şi deschideţi ochii.
-sursa- http://totul.md/ro/


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu