Totalul afișărilor de pagină

8 mai 2016

Flacara Violet a Transmutarii...

Această meditaţie şi cunoaştere a Flăcării violet nu au fost disponibile omenirii de la distrugerea Atlantidei şi chiar din Lemuria. Maestrul Înălţat St. Germain a dorit să ne-o dea nouă pentru a o folosi să ne eliberăm de orice negativitate şi karma şi să devenim fiinţe libere. Această meditatie trebuie făcută odată pe zi. Ea ne ajută să eliminăm tot ce nu ne mai foloseste din trecut si orice negativitate gandită si simtită pentru noi sau altii. St. Germain a spus că dacă am ştii de ce suntem protejati de Flacăra Violet nu am inceta să o folosim.  
Poţi face invocarea Flăcării violetă oriunde şi oricând, acasă, în maşină, în timp ce îţi faci treburile, în timp ce te plimbi pe jos sau înainte de a merge la culcare. Pur şi simplu o poţi repeta oricând te simţi tensionat, obosit sau iritat. Vei obţine insă cele mai mari beneficii de la Flacăra violetă dacă o faci cel puţin 10-15 minute pe zi fără întrerupere într-un loc special ales pentru asta, pe care il simti curat din punct de vedere fizic şi energetic, dedicat pentru a lucra cu energiile spirituale, cum ar fi un loc în care meditezi, sau într-o biserică sau o capelă. E bine să ai un loc special acasă unde poti avea chiar un altar pe care poţi pune lumânări, cristale, flori şi fotografii ale sfinţilor, Maeştrilor înălţaţi si celor dragi, unde obişnuiesti să te rogi sau să meditezi.
Înainte de a începe decretarea Flăcării violet, poti face o rugăciune, sau invocare, solicitând pe Maeştrii înălţaţi, pe Doamna Portia – Chohanul Razei a 7-a violetă, pe Saint Germain şi pe Arhanghelul Zadkiel. Aceştia sunt fericiţi să ne ajute atât la curăţarea aurei noastre cât şi a planetei prin intermediul Flăcării violet.
Forma dată mai jos este doar una din multele posibile. Importantă e intenţia şi să se spună EU SUNT la început şi sfârşit.

Cererea de transmutare a greşelilor omenirii este pentru a anula orice formă negativă de gand care a pătruns sau am absorbit-o în campul nostru energetic de la cei din jur.


„Scrisul” inseamnă inregistrările acestor efecte din Akasha, unde sunt inregistrate orice energii si forme de gand.

În timp ce spunem aceste cuvinte, vizualizăm o flacără violetă care vine de jos in sus, încojurându-ne pe o rază de aproximativ 1 metru si inaltime de 2,5 m. Putem eventual să ne-o imaginăm rotindu-se prin noi ca un vartej. Vizualizarea ii sporeşte efectul.

Apoi îndreaptă atenţia deasupra capului ca o legătură cu inaltul Sine si Dumnezeu. Mulţumeste cu iubire lui Dumnezeu, de care nu suntem separaţi, si maestrilor din planele interioare pentru ajutorul dat în îndepărtarea energiilor negative din fiinţa noastră.

Prin invocarea Flăcării Violetă pe langă transmutarea energiilor negative, cerem şi acceptăm legea cosmică a iertarii si a eliberării. Cand simţim că suntem iertaţi atunci aşa este. Dumnezeu nu acţionează prin judecată şi pedeapsă, acestea sunt atribute umane. Trebuie să ne iertam pe noi insine la fel cum iertăm pe ceilalti.

”EU SUNT” înseamnă EU SUNT cel care SUNT, care este un mod de a afirma legătura noastră cu Dumnezeu. Este de asemenea o cale de a recunoaşte că suntem deschişi la influenţa lui Dumnezeu în viaţa noastră şi că ştim că e parte din noi. 
 

EU SUNT flacăra violetă a transmutării şi a iertării,
străluceşte prin mine acum, transmutand tot ce am creat greşit şi toate greşelile mele şi ale omenirii, toate cauzele, efectele, scrisul şi memoria pentru todeauna,  EU SUNT.

-sursa- http://www.liveinternet.ru/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu